ĐOKOVIĆ ĆE BITI NA ŠTAKAMA! Pesimista BEKER ostao bez teksta: POVREDA U NAJGORI mogući čas!

Autor:

Sport

05.06.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakov bivši trener oglasio se nakon operacije.

ĐOKOVIĆ ĆE BITI NA ŠTAKAMA! Pesimista BEKER ostao bez teksta: POVREDA U NAJGORI mogući čas!

Foto: Tanjug/AP

Svetski sport bruji i zabrinut je posle informacije da je Novak Đoković operisan u Parizu, a njima se pridružio i njegov bivši trener Boris Beker, koji je pesimističan po pitanju brzog oporavka najboljeg tenisera sveta.

Iako zvanične potvrde još nema, legendarni nemački teniser ima zloslutne tvrdnje.

- Povreda je ozbiljna i neće proći do sutra. To me ostavlja bez teksta. Na travi su vam potrebna čvrsta kolena jer je klizavo sve vreme. Pokidan medijalni meniskus je ozbiljna povreda i prirodno je da je pitanje koje se nameće da li je neophodna operacija - poručio je Beker.

Beker ističe da je ovo najgori mogući momenat za povredu, pred dva najvažnija takmičenja Vimbldon i Olimpijske igre.

- Ovo je najgori mogući čas za povredu, posebno takvu. U Đokovićevom kampu biće dosta razgovora koji režim lečenja je pravi. Posle operacije, idete prvo pomoću štaka, ali gubite na snazi mišića. Traje nedeljama, ako ne i mesecim,a pre nego što opet steknete sto odsto poverenja u koleno. Ovo je vrlo teška situacija za Novaka Đokovića - zaključio je Beker. 

Prema informacijama koje je preneo Sport klub, operacija je prošla bez komplikacija, a artroskopija je otkrila da povreda meniskusa nije ozbiljna i da će oporavak biti znatno brži nego što se prvobitno očekivalo! Očekuje se da će Novak odsustvovati s terena oko tri nedelje, ali treba imati na umu da će konačni rezultati zavisiti od različitih faktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading