NOVAK SILNI! BOJTE SE PSI! Đoković: GLADAN SAM KAO VUK! Stavio do znanja rivalima ŠTA IH ČEKA!

Autor:

Sport

02.06.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta pronašao formu, protivnici u panici.

NOVAK SILNI! BOJTE SE PSI! Đoković: GLADAN SAM KAO VUK! Stavio do znanja rivalima ŠTA IH ČEKA!

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno se plasirao u osminu finala Rolan Garosa nakon pobede nad Lorencom Musetijem u epskom meču koji je obeležio istorijski preokret i četiri i po sata tenisa. 

Srbin je trijumfovao rezultatom 3:2 u setovima, demonstrirajući svoju izuzetnu snagu i mentalnu upornost. Ovaj meč je postavio nove rekorde, a Đoković je još jednom potvrdio svoj status najvećeg tenisera svih vremena.


Duel sa Musetijem nije bio samo još jedan meč. Đoković je ostvario najkasniju pobedu u istoriji Rolan Garosa, igrajući do kasno u noć. Takođe, dostigao je Rodžera Federera po broju pobeda na grend slem turnirima - 369, dok je postavio i lični rekord po broju pobeda na jednom grend slemu - 95. trijumf u Parizu, što je za jedan više od 94 koliko ih ima na Australijan openu.

Nakon ovog istorijskog trijumfa, Novak Đoković je na društvenim mrežama poslao snažnu poruku svojim rivalima. Objavio je fotografiju i zvuk vuka koji zavija, uz logo Rolan Garosa, uz poruku: „Gladan kao vuk“. Ova poruka jasno ukazuje na njegovu želju za osvajanjem još mnogo trofeja i predstavlja upozorenje za sve koji su sumnjali u njegovu spremnost i motivaciju.

Foto: Printksrin

 


Nakon ovog epskog trijumfa, Đoković se okreće narednom izazovu - duelu sa Fransiskom Serundolom. Sa izuzetnom motivacijom i željom za pobedom, srpski šampion definitivno neće olakšati posao svojim protivnicima, kako Serundolu, tako ni ostalim teniserima koji će se naći na njegovom putu ka osvajanju titule na Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading