PTICA PREKINULA MEČ NA ROLAN GAROSU! Rus ODGOVOROM napravio ŠOU na konferenciji!

Autor:

Sport

01.06.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser plasirao se u osminu finala drugog Grend slema u sezoni.

PTICA PREKINULA MEČ NA ROLAN GAROSU! Rus ODGOVOROM napravio ŠOU na konferenciji!

Foto: www.profimedia.rs

Ruski teniser Danil Medvedev pokazao je odličnu formu plasiravši se među 16 najboljih na turniru, a njegov naredni protivnik biće Aleks de Minor iz Australije.

Trenutno peti igrač sveta je na konferenciji za medije naglasio da je ovo iskustvo bilo zanimljivo, ali i da je bilo ludo iskustvo imati manje vremena za odmor na klupi zbog pravila od 15 sekundi. Osvrnuo se i na saradnju sa svojim trenerom i bivšim teniserom Žilom Simonom:

- Teško je objasniti ukratko, on ima mentalitet pobednika, osetite to odmah, znam da hoće da ja pobedim, to je važno kada imate takve ljude oko sebe, važno je da imate one sa pobedničkim mentalitetom. Tu su neki tehnički detalji koje prilagođavamo tokom meča, pre i posle, šta možemo da radimo, neke taktičke stvari. Zaista kvalitetno radimo - rekao je Medvedev.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Danil Medvedev

Prokomentarisao je i što se Minor namučio do narednog kola:

- Dobro se krećemo, znamo da napadamo, ali nismo nijedan od nas takvi da će jedan udarac da odluči poena. Imali smo dosta mečeva gde smo i jedan i drugi pobeđivali. Prvi put smo na šljaci, vežbali smo zajedno u Monte Karlu. Mislim da može da bude zanimljivo.

Tokom meča između Medvedeva i Mahača, neobična situacija desila se kada se ptica pojavila na terenu u trenucima kada se odlučivalo o poenima. Ipak, sa osmehom je izrazio nadu da je ptica dobro zbrinuta, pošto je završila kod veterinara.

- U ovom momentu je to bilo baš dobro. Imate manje vremena na klupi, 15 sekundi, ali to osetite kasnije tokom meča. Bilo je to ludo. Kada sam video, nadao sam se da je ptica dobro, video sam da je problematična sa krilom (smeh). Mislim da je to dobro da se oporavimo, sudija je dobro reagovao, nadam se da su sa pticom sve dobro postupili i odneli pticu kod veterinara - istakao je Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading