ŠOK U PARIZU! Pomeren meč Novaka i Musetija!

Autor:

Sport

01.06.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je dugo trajanje duela Nemca i Holanđanina.

ŠOK U PARIZU! Pomeren meč Novaka i Musetija!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaje se sa ItalijanomLorencom Musetijem u šesnaestini finala drugog Gren slema u sezoni, Rolan Garosa.

Srbin i Italijan sada i definitivno neće početi svoj meč u Parizu, u planiranom terminu od 20 časova i 15 minuta!

Prvi reket ATP liste i Italijan trebalo je od za nešto manje od sat vremena da se sastanu u trećoj rundi Otvorenog prvenstva Francuske na stadionu "Filip Šatrije", međutim, organizatori su malo redukovali raspored.

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev

Meč Zizua Bergsa iz Belgije i Grigora Dimitrova iz Bugarske, koji ne može da bude nastavljen zbog kiše, pomeren je upravo na Centralni stadion. Trenutno Bugarin vodi u setovima sa 1:0 (6:3) i ima brejk prednosti u drugom (2:1).

Budući da je tek sada završen duel Talona Grikspura iz Holandije i Nemca Aleksandera Zvereva, koji je pripao nemačkom asu rezultatom 3:2, Dimitrov i Bergs definitivno neće završiti susret do predviđenog termina Novakovog meča.

U slučaju da se iskomplikuje situacija u navedenim mečevima, Novak i Lorenco će na teren u kasnijim večernjim časovima.

Kako sada stvari stoje, Đoković i Museti neće započeti svoj duel pre 21.30 časova.

Biće to njihov šesti međusobni duel, a najuspešniji igrač "belog sporta" vodi protiv italijanskog tenisera rezultatom 4:1. Poslednji put su se sastali na Mastersu u Monte Karlu, kada je Srbin slavio rezultatom 2:0 (po setovima 7:6, 6:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading