NOVAK STIGAO NA POPRIŠTE MEČA SA MUSETIJEM! Kiseo OSMEH na njegovom licu sve GOVORI (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji u istoriji "belog sporta" juri plasman u četvrtu rundu Rolan Garosa.

NOVAK STIGAO NA POPRIŠTE MEČA SA MUSETIJEM! Kiseo OSMEH na njegovom licu sve GOVORI (VIDEO)

Foto: Printscreen

Novak Đoković

Vodeći reket planete, Novak Đoković, stigao je na poprište veoma zanimljivog meča u trećem kolu Rolan Garosa.

Duel za plasman u osminu finala drugog Grend slema u sezoni predstavljaće pravu tenisku poslasticu, jer ga čeka susret sa Lorencom Musetijem, odličnim Italijanom koji je već pokazao da ume da namuči srpskog asa pre tri godine u Parizu.

Novakov meč trebalo je da počne oko 20:30, ali je zbog kiše dobio neočekivano odlaganje. Na isti stadion je ubačen i duel Bugarina Dimitrova i Belgijanca Bergsa, koji je bio prekinut u petak zbog jake kiše pri vođstvu Bugarina 1:0 u setovima.

Đoković je stoga kasnije nego što bi prvobitno to uradio, stigao na kompleks "Žan Buen" do Rolan Garosa. Tu se obično trenira pred meč, a Novak će svoj sačekati bar do 21, ili 22 sata u subotu uveče.

Kada je stigao na kompleks, Novak se zagrejao kako bi što bolje ušao u meč sa Musetijem. Kiseo osmeh na njegovom licu možda je odavao malo nervoze ili samo koncentracije pred ovaj važan susret.

S obzirom na Musetijevu raniju sposobnost da pruži snažan otpor Đokoviću, ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju ovaj susret. Biće interesantno videti kako će se Novak suprotstaviti izazovima koje će mu postaviti ovaj talentovani protivnik. Ovaj meč definitivno obećava uzbuđenje i neizvesnost na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading