UŽASNE NEVOLJE ZA NOVAKA! Kiša pravi HAOS u Parizu, ali OTEŽAVA POSAO i Đokoviću! Zna se i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

01.06.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as večeras igra meč 3. kola protiv Lorenca Musetija iz Italije.

UŽASNE NEVOLJE ZA NOVAKA! Kiša pravi HAOS u Parizu, ali OTEŽAVA POSAO i Đokoviću! Zna se i zbog ČEGA!

Foto: www.profimedia.rs

Kišno vreme u Parizu je prouzrokovalo probleme kako organizatorima Rolan Garosa, tako i teniserima, među kojima je i Novak Đoković. Naime, srpski teniser je planirao trening od 17 časova, ali je zbog obilnih padavina to postalo nemoguće.

Sitacija je postala još komplikovanija kada je Nemac Aleksander Zverev izgubio prvi set od Holanđanina Talona Grikspura na stadionu "Filip Šatrije", produživši tako trajanje meča.Obzirom da će se igrati i četvrti set, Nole će tek možda oko 19 časova moći na trening, što mu ostavlja malo vremena, jer već oko 20.30 igra svoj meč protiv Italijana.

S obzirom na prognoze koje su ukazivale da se tenis neće igrati do 18:00, a možda ni do 21:00, Đoković se našao u problemu jer nema dovoljno prostora za svoje uobičajene pripreme.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Lorenco Museti je naredni Đokovićev rival

U takvoj situaciji, Novak je bio primoran da bira između čekanja na stadionu ili odlaska u zatvoreni prostor radi treninga. Kiša je, dakle, poremetila planove ne samo Đokoviću već i drugim teniserima, utičući na njihovu pripremu pred mečeve.

Čekanje izazvano vremenskim nepogodama postaje neizdrživ problem kako za organizatore tako i za same tenisere.

U trećem kolu Rolan Garosa, Novak Đoković će igrati protiv Lorenca Musetija, koji je do sada pokazao zapažene rezultate na ovom turniru. Museti je na dva od tri nastupa stigao do osmine finala, gde ga je jednom savladao upravo Đoković, dok je drugi poraz doživeo od Karlosa Alkaraza.

Kiša je, dakle, ne samo poremetila pripreme za mečeve već je uticala i na dinamiku turnira, donoseći dodatne izazove kako teniserima, tako i organizatorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading