VIKEND PUN DOGAĐAJA I FESTIVALA ŠIROM SRBIJE: Pogledajte šta vas sve čeka od dešavanja!

Autor:

Sport

13.09.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Septembar je mesec mnogih manifestacija, a ima ih u preko 10 gradova!

VIKEND PUN DOGAĐAJA I FESTIVALA ŠIROM SRBIJE: Pogledajte šta vas sve čeka od dešavanja!

Foto: AdmiralBet

Ako ste ljubitelj vina, dobre hrane i koncerata, nadamo se da ste napravili planove na vreme. Ako niste, sada je vreme za to! Za one koji žele da provedu opuštajući vikend uz vino, ovog puta uz Lepu Brenu i Vladu Georgijeva, mogu otići u Vršac na Dane Berbe grožđa do 15. septembra.

Beograđani će imati priliku da se zabave uz Illusions, impresivni muzički duo koji prvi put dolazi u Srbiji, ali i zaslade na prvom beogradskom Gelato festivalu 14. i 15. septembra na Kalemegdanu!

Ukoliko niste na vreme kupili karte za koncert Nikole Rokvića u Novom Sadu ili ne živite blizu, u Aleksandrovcu vas čeka 61. Župska berba, Mokranjčevi dani u Negotinu, kao i Berbanski dani na Paliću!

Ipak, ima onih kojima se ne izlazi iz kuće zbog kiše, i nismo zaboravili na vas! Spremili smo Vikend turnir koji traje do nedelje, a možete osvojiti i do 80.000 hiljada uživajući u nekoj od 15 Amusnet slot igara! 

Ako birate zabavu od kuće ovog vikenda, potrebno je da se registrujete na AdmiralBet sajtu ili putem Android ili iOS aplikacije i preuzmete 3000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita. Takođe, prva uplata depozita će vam doneti 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. Odaberite destinaciju ili produženi Vikend turnir po vašem ukusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading