MMA SPEKTAKL U PULSKOJ ARENI: Tri meča za titulu i finale FON pratite uz AdmiralBet!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psiho i Nitra obeležiće veče.

MMA SPEKTAKL U PULSKOJ ARENI: Tri meča za titulu i finale FON pratite uz AdmiralBet!

Foto: Instagram.com/fnc_mma

Iza nas je najveći borilački spektakl u istoriji Balkana koji je održan u Beogradskoj areni, a najbolja MMA promocija jugoistočne Evrope Fight Nation Championship sad već tradicionalno početkom septembra donosi dašak istorijskog uzbuđenja u monumentalnu Arenu u Puli.

Prethodne godine Pula je bila poprište istinskog spektakla u kojem je Ivan Vitasović savladao Majkla Endružaka, u kojem je ljubimac domaće publike osvojio drugi uzastopni pojas, a ove godine će pokušati da ponovi ostvarenje i stigne do treće uzastopne titule. Za protivnika će imati nekadašnjeg UFC i PFL borca Jorgana de Kastra, a to je samo jedan od mečeva za titulu koji će publika imati prilike da isprati.

Spektakl večeri predstavlja borba koja se već dugo očekuje, a u kojoj će se sastati Vaso Bakočević i Filip Pejić

Ovoga puta u veličanstveno veče isratiće i kaldionoca AdmiralBet, koja je u svoju bogatu MMA ponudu klađenja uvrstio i veliki Fight Nation Championship 19. Kada je reč o pomenutoj borbi između Vasa Bakočevića i Filipa Pejića, AdmiralBet u svojoj ponudi omogućava svojim vernim igračima i da se klade na navedenu borbu, a isteresantno je napomenuti da favorita nema, tako da se pobeda bilo kog od dvojice boraca nominuje kvotom 1,85.

Istovremeno kladionica AdmiralBet donosi kvote i za ostale FNC 19 borbe u Puli:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

 

Interesantno je napomenuti da su Vaso Bakočević poznatiji pod nadimku Psiho i Filipa Nitra Pejića predstavljati duel dvojice trenera iz prve sezone FON rijaliti-šoua.

Da podsetimo, u Beogradskoj areni je viđen istinski MMA spektakl, a preko 14.000 navijača imalo priliku da gleda borbu bez rukavica između Vasa Bakočevića i Brazilca Alesandra Ribeira.

Dominantan je bio Vaso Bakočević, u dva navrata je slao Brazilca u nokdaun, ali je potom u završnoj petoj rundi jedva zadržao trijumf.

Pogodio ga je aperkatom Ribeiro, Bakočević se našao na podu i bio je vidno dezorijentisan u finišu borbe.

Sudija je odlčio da se borba nastavi, a potom je Bakočević pod jakim pritiskom izdržao do kraja meča. Sada ima pet pobeda iz isto toliko mečeva u "ber nakl" kategoriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading