SRBIJA OSTALA BEZ ZLATA U PARIZU! Srpska paraolimpijka osvojila srebro, pa donela neočekivanu odluku!

Autor:

Sport

07.09.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska parastonoteniserka nije uspela do zlata.

SRBIJA OSTALA BEZ ZLATA U PARIZU! Srpska paraolimpijka osvojila srebro, pa donela neočekivanu odluku!

Foto: Profimedia

Srpska parastonoteniserka Borislava Perić Ranković ostvarila je značajan uspeh na Paraolimpijskim igrama u Parizu osvojivši srebrnu medalju. U finalnom meču za zlato, Borislava je odmerila snage sa Nemicom Sandrom Mikolašček, koja je na kraju slavila rezultatom 3:1 (11:5, 11:3, 6:11, 11:8). Iako je Borislava imala težak početak meča, uspela je da se vrati u igru, ali nažalost nije uspela da preokrene rezultat u svoju korist, pa je zlato otišlo u Nemačku.

Ovo nije jedina medalja koju je Borislava osvojila na ovim igrama, pošto je prethodno osvojila srebro u dubl konkurenciji, zajedno sa partnerkom Nadom Matić. Ovaj uspeh čini da Borislava sada ima ukupno šest odličja sa Paraolimpijskih igara.

Foto: Profimedia

Borislava Perić-Ranković

Nakon sjajnog nastupa u Parizu, Borislava je najavila povlačenje iz aktivnog takmičenja. Ovaj potez dolazi nakon velikog broja godina posvećenih sportu i velikih uspeha na međunarodnoj sceni. Nakon sjajnog nastupa u Parizu, Borislava je najavila povlačenje iz aktivnog takmičenja. Ovaj potez dolazi nakon velikog broja godina posvećenih sportu i velikih uspeha na međunarodnoj sceni.

Srbija je ostvarila značajan uspeh na Paraolimpijadi u Parizu osvojivši ukupno šest medalja - jednu zlatnu, tri srebrne i dve bronzane. Ovo je još jedan dokaz o talentu i predanosti srpskih paraolimpijaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading