VUČIĆ ODUŠEVLJEN ZBOG USPEHA SPRSKE PARAOLIMPIJKE: Predsednik Srbije poslao snažnu poruku!

Autor:

Sport

07.09.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo za Borislavu!

VUČIĆ ODUŠEVLJEN ZBOG USPEHA SPRSKE PARAOLIMPIJKE: Predsednik Srbije poslao snažnu poruku!

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je čestitke našoj paraolimpijki, Borislavi Perić Ranković, povodom osvajanja nove srebrne medalje na Paraolimpijadi. Ovo je već druga srebrna medalja koju je Borislava osvojila, pošto je i u singlu, nakon miksa, stigla do srebrnog odličja.

- Sve čestitke našoj parastonoteniserki Borislavi Perić-Ranković na još jednom odličju! Hvala Vam na osvojenom srebru, na ponosu i radosti koju ste doneli Srbiji! Bravo, Borislava - poručio je Vučić.

Borislava Perić Ranković je još jednom pokazala izuzetnu snagu, veštinu i odlučnost na Paraolimpijadi, osvajajući srebro i donoseći veliku radost i ponos Srbiji. Njen uspeh predstavlja inspiraciju i motivaciju za sve nas, a predsednik Vučić je iskazao zahvalnost i divljenje za postignuti rezultat.

Ovo novo postignuće Borislave Perić Ranković još jednom potvrđuje njen izuzetan talenat i neumornu posvećenost sportu, kao i neverovatnu snagu volje i istrajnost. Njen doprinos srpskom sportu i paraolimpijskom pokretu je nemerljiv, a njene pobede su inspiracija za sve nas da se borimo, istrajavamo i ostvarujemo svoje snove, bez obzira na prepreke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (25)

Loading
Sanja

07.09.2024 19:40

Sve pohvale za uspeh nase paraolimpijke.

Сашка

07.09.2024 19:40

Честитке!

Nikola

07.09.2024 19:41

Srbija ima čime da se ponosi, veliko bravo za naše sportistkinje i sportiste!

Ceca

07.09.2024 19:41

Srnija danas više nego ikada ulaze u srpski sport