NEVEROVATAN USPEH ZA SRPSKU ATLETIKU! Imaćemo čak tri predstavnice na zavšnici Dijamantske lige! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove tri talentovane atletičarke će dati sve od sebe da ostvare što bolji plasman na završnom mitingu i tako dodatno afirmišu srpsku atletiku u svetu.

NEVEROVATAN USPEH ZA SRPSKU ATLETIKU! Imaćemo čak tri predstavnice na zavšnici Dijamantske lige! (FOTO)

Foto: Republika

Srbija će imati čast da ima tri predstavnice na Završnom mitingu Dijamantske lige koji će se održati u Briselu. Ovaj događaj predstavlja veliki uspeh za našu atletiku, a posebno je značajan jer će nas predstavljati tri izuzetno talentovane mlade atletičarke.

Jedna od naših predstavnica na Završnom mitingu Dijamantske lige je Angelina Topić, koja se takmiči u disciplini skoka uvis. Sa 22 osvojena boda, Angelina se trenutno nalazi na petoj poziciji na Dijamantskoj listi. Iako veoma mlada, Angelina već ostvaruje zapažene rezultate u seniorskoj konkurenciji, a očekuje se da će njen talenat tek doći do punog izražaja.

Republika

Foto: Profimedia

Angelina Topić

 


Druga predstavnica Srbije na ovom prestižnom događaju je Milica Gardašević, koja će se takmičiti u disciplini skoka udalj. Sa 14 bodova, Milica se nalazi na trećem mestu Dijamantske liste, što je impresivan rezultat za mladu atletičarku. Njen uspon ka vrhu atletske scene obećava sjajnu budućnost za srpski atletski sport.
Republika

Foto: Starsport

Milica Gardašević

 


Treća predstavnica Srbije na Završnom mitingu Dijamantske lige je Adriana Vilagoš, koja će se takmičiti u disciplini bacanja koplja. Sa 19 bodova, Adriana se takođe nalazi na trećem mestu Dijamantske liste. Njen talenat i angažovanje obećavaju sjajne rezultate na međunarodnoj atletskoj sceni.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Adriana Vilagoš

 


Ove tri talentovane atletičarke će dati sve od sebe da ostvare što bolji plasman na završnom mitingu i tako dodatno afirmišu srpsku atletiku u svetu. Srbija sa ponosom prati njihove uspehe i veruje u sjajnu budućnost naše atletske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading