OGLASIO SE DIVAC ZBOG SRAMNOG POTEZA PUBLIKA U ZAGREBU: Legendarni košarkaš poslao jasnu porulu!

Autor:

Sport

07.09.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divac doživeo veliku neprijatnost u Zagrebu.

OGLASIO SE DIVAC ZBOG SRAMNOG POTEZA PUBLIKA U ZAGREBU: Legendarni košarkaš poslao jasnu porulu!

Foto: Srpski telegraf

Nakon što je izviždan na memorijalnoj košarkaškoj utakmici posvećenoj Draženu Petroviću, Vlade Divac se oglasio povodom ovog incidenta. Utakmica je bila posvećena Draženu Petroviću povodom njegovog 60. rođendana, a okupili su se brojni velikani košarke kako bi odali počast ovom legendarnom sportisti. Među prisutnima su bili Nikos Galis, Saša Danilović, Žarko Paspalj, Teri Porter, Keni Anderson, Bogdan Tanjević i drugi.

Utakmica je bila ispunjena emotivnim scenama, a najveće ovacije su dobili Boban Marjanović i Željko Obradović. Međutim, senku na ceo događaj bacila je publika koja je zviždala Divcu kada je izašao na sredinu terena. Divac je rekao da prema scenariju uopšte nije trebalo da govori, ali da mu je voditelj dao mikrofon i nije mogao da odbije. Istakao je da se usredsredio na ljude s kojima se lepo družio ovih dana, kao i na porodicu Petrović, jer mu je najvažnije da se sećanje na Dražena održi impresivnim.

Foto: Tanjug/AP

Vlade Divac

- Prema scenariju uopšte nije trebalo ja da govorim, ali voditelj mi je dao mikrofon i nisam mogao da odbijem. Usredsredio sam se na ljude sa kojima sam se lepo družio ovih dana i pre svega porodicu Petrović jer je meni najvažnije da je sećanje na Dražena bilo impresivno - istakao je Divac.

Dražen Petrović, čije ime nosi ovaj memorijalni događaj, bio je jedan od najvećih košarkaša svih vremena. Njegovo nasleđe i dalje živi kroz uticaj koji je imao na razvoj košarke, kako u Evropi, tako i u NBA ligi. Petrović je bio simbol sportskog nadmetanja, ali i prijateljstva među ljudima bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading