PAO REKORD LEGENDARNOG SANTRAČA: Piksi došao do velikog podviga!

Autor:

Sport

08.09.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković novi rekorder.

PAO REKORD LEGENDARNOG SANTRAČA: Piksi došao do velikog podviga!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije trenunto igra meč drugog kola A divizije Lige nacija protiv Danske u Kopenhagenu na "Parken stadionu". Orlovi" su započeli ovo takmičenje na dobar način remije protiv prvaka Evrope, Španije, što je bilo iznenađenje za mnoge, ali ako se po jutru dan poznaje, možemo da se nadamo pobedi nad Skandinavcima koji su nam dužniici sa Evropskog prvenstva.

Ovaj meč biće poseban za selektora Srbije, Dragana Stojkovića. Naime. Piksi je na ovom meču postao čovek sa najviše utakmica na klupi našeg nacionalnog tima (44), oborivši rekord legendarnog Slobodana Santrača (43). On je dirigovao selekciji Jugolsavije u periodu od 1994. do 1998. godine. Vodio je reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine, kada smo pod njegovim patornatom stigli do osmine finala.

Foto: Starsport

Slobodan Santrač

Obe selekcije u ovu utakmicu ulaze sa velikom motivacijom. Izabranici Dragana Stojkovića žele da ponove odličnu partiju iz Beograda i da s revnširaju Dancima za bolne poraze u prošlosti. Sigurno je da će biti fenomenalan meč i da ćemo imati šta da gledamo u Kopenhagenu kada obe selekcije izađu na teren i sudija da znak za početak ovog istorijskog okršaja.

Danci su u prvoj utakmici ove grupe pobedili Švajcarce sa 2:0 u jednoj tvrdoj i žestokoj utakmici. Sa druge strane, kao što smo već napomenuli, Srbija je igrala remi sa Španijom 0:0 i pokazala karakter i čvrstinu, ono je što je nedostajalo u Nemčakoj. Ovaj stadion je poznat Srbima, još kada je Crvena zvezda igrala protiv Kopnehagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading