"MEDALJU SAM OSVOJIO KRVAVIM RADOM"! Đurić ZAGRMEO iz Pariza: "Ovo je najveća KRAĐA"!

Autor:

Sport

31.08.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski paraolimpijac ne krije ogorčenje zbog nepravde.

"MEDALJU SAM OSVOJIO KRVAVIM RADOM"! Đurić ZAGRMEO iz Pariza: "Ovo je najveća KRAĐA"!

Foto: PKS

Srpski paraolimpijac Nebojša Đurić je doživeo neočekivanu nepravdu na Paraolimpijskim igrama u Parizu, gde je ostao bez srebrne medalje u disciplini bacanje kugle.

Iako je postigao izuzetan rezultat, Đurić je diskvalifikovan iz nepoznatih razloga, ostavljajući sportistu i njegovog trenera Milivoja Zarića u šoku.

U razgovoru za RTS, Nebojša Đurić je dao iskrenu izjavu o celokupnom događaju, ističući koliko mu je teško palo to što je ostao bez zasluženog priznanja.

- Sve što sam mogao da uradim, uradio sam na terenu. Osećam se prevarenim i razočaranim, ali moram da ostanem fokusiran i da se borim za pravdu - rekao je Đurić.

Republika

Foto: Paraolimpijski komitet Srbije

 

Ogorčenje povodom nepravde koja je zadesila Nebojšu Đurića nije prisutno samo kod samog sportiste i njegovog tima, već i kod šire javnosti. Mnogi ljudi izrazili su svoje negodovanje putem društvenih mreža, pružajući podršku paraolimpijcu i zahtevajući transparentnost u vezi sa razlozima diskvalifikacije.

- Ovo je verovatno jedna od najvećih krađa i prevara u istoriji paraatletskog sporta. Došao sam kao sedmi ili osmi favorit, na kraju sam medalju osvojio čudom i krvavim radom kako mojim kako trenera. Zahvalio bih se čitavoj naciji i našim porodicama, prijateljima svima koji su nas bodrili, osećali smo tu podršku. Hvala narodu koji nas prati, nadamo se da ćemo uvek imati podršku - rekao je Đurić

Revoltiran krađom je bio i Nebojšin trener, Miloš Zarić koji nije krio ogorčenje:

- Sve je bilo u redu, i u "call room-u" stolica je prošla regularno. Oni su se žalili bezveze, mi kao na vreme nismo došli da iskažemo našu žalbu jer smo tek jutros otišli u oficijalni centar - istakao je Zarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading