OVO SU SUZE ŠAMPIONA! Naš paraolimpijac nije mogao da zadrži emocije - POTPUNO SE SLOMIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paraolimpijski sportisti poput Nebojše Đurića ne samo da inspirišu svojim sportskim dostignućima, već i svojom izuzetnom snagom i voljom.

OVO SU SUZE ŠAMPIONA! Naš paraolimpijac nije mogao da zadrži emocije - POTPUNO SE SLOMIO! (VIDEO)

Foto: Paraolimpijski komitet Srbije

Paraolimpijski sportisti su inspiracija širom sveta svojom izuzetnom upornošću, talentom i posvećenošću. Međutim, iako su njihovi uspesi često neopisivi, ponekad se suočavaju sa neverovatnim izazovima i nepravdom.

Nebojša Đurić je postigao izuzetan uspeh na Paraolimpijskim igrama u Parizu osvojivši srebrnu medalju u disciplini bacanje kugle F55. Njegov najbolji rezultat ove sezone od 11.98 metara bio je dovoljan da osvoji drugo mesto, iza Ruždija Ruždija iz Bugarske. Nakon takmičenja, emotivni trenutak usledio je kada se Đurić sreo sa svojim trenerom Milošem Zarićem, a njegove suze sreće obišle su čitav svet.

Međutim, radost Nebojše Đurića i njegovih navijača brzo je zasenila skandalozna odluka da mu se oduzme srebrna medalja. Paraolimpijski komitet Srbije odmah je reagovao uloživši žalbu na ovu nepravednu odluku, dok su mnogi ljubitelji sporta i javne ličnosti izrazili podršku Đuriću u ovom teškom trenutku.

 

 


Nakon ovog šokantnog događaja, Nebojša Đurić je dobio ogromnu podršku kako sa nacionalnog, tako i sa međunarodnog nivoa. Svi se nadaju da će pravda biti zadovoljena i da će Đuriću biti vraćena zaslužena srebrna medalja.

Paraolimpijski sportisti poput Nebojše Đurića ne samo da inspirišu svojim sportskim dostignućima, već i svojom izuzetnom snagom i voljom. Njihova borba ne završava se na terenu, već se nastavlja i van njega, boreći se protiv predrasuda, nepravde i diskriminacije.

Krajnje je vreme da se istakne važnost poštovanja, podrške i fer pleja prema svim sportistima, bez obzira na njihove sposobnosti. Nadamo se da će Nebojša Đurić dobiti pravdu koju zaslužuje i da će njegova srebrna medalja biti vraćena, kako bi se njegov izuzetan uspeh konačno proslavio onako kako zaslužuje.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading