TAKO SE BORI ZA SRBIJU! Borislava i Nada imaju u džepu SREBRO na Paraolimpijskim igrama! ZLATO na vidiku!

Autor:

Sport

31.08.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast na sjajnom rezultatu.

TAKO SE BORI ZA SRBIJU! Borislava i Nada imaju u džepu SREBRO na Paraolimpijskim igrama! ZLATO na vidiku!

Foto: www.profimedia.rs

Srpske reprezentativke u stonom tenisu Borislava Perić-Ranković i Nada Matić ostvarili su izuzetan uspeh na Paraolimpijskim igrama u Parizu, osiguravši našoj državi medalju nakon pobede u polufinalu nad ekipom iz Južne Koreje.

Njihova izvanredna igra u dublu rezultirala je pobedom nad šestim nositeljima, Li Mi Gju i Kang Oejeong. Prvi set je završen rezultatom 11:8 u korist našeg tima, ali su Korejke uspele da izjednače rezultat u drugom setu sa ubedljivih 11:4. Ipak, srpski tim nije dozvolio iznenađenje i odgovorio je sa 11:3 u trećem setu. Četvrti set je bio dramatičan, sa rezultatom 9:9, ali su naše paraolimpijke uspele da dođu do meč lopte i iskoriste je, osiguravši svoje mesto u finalu.

Foto: www.profimedia.rs

Borislava Perić-Ranković

Nakon ove impresivne pobede, srpski tim će se boriti sa kineskim timom u finalu, koje je zakazano za 31. avgust u 19:15. Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiv meč, a naše paraolimpijke će imati priliku da pokažu svoje veštine i borbeni duh dok se budu borile za zlatnu medalju.

Ovaj uspeh paraolimpijskog nacionalnog tima ne samo da donosi medalju Srbiji, već i ističe značaj podrške i prilika koje se pružaju sportistima sa invaliditetom. Njihova predanost i posvećenost dokazuju da paraolimpijci imaju isti nivo talenta i sportskog duha kao i njihovi kolege sportisti bez invaliditeta.

Očekujemo da će finale stonog tenisa na Paraolimpijskim igrama u Parizu doneti uzbuđenje i ponos Srbiji, dok naši takmičari i takmičarke nastavljaju da osvajaju srca publike svojim izuzetnim dostignućima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading