ANGELINA BLISTA NAKON SREBRA NA EP! Emotivna poruka za TATU DRAGUTINA TOPIĆA: On mi je NAJVEĆI UZOR u sportu i životu!

Autor:

Sport

13.06.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topićeva zajedno sa Adrianom Vilagoš, takođe srebrnom u Rimu, stigla u Beograd.

ANGELINA BLISTA NAKON SREBRA NA EP! Emotivna poruka za TATU DRAGUTINA TOPIĆA: On mi je NAJVEĆI UZOR u sportu i životu!

Foto: Starsport

Srpske atletičarke Angelina Topić (18) i Adriana Vilagoš (20) stigle su u Beograd posle velikog uspeha na Evropskom prvenstvu u Rimu, na kojem su osvojile srebrne medalje u svojim disciplinama.

One su negde posle podneva sletele na aerodrom "Nikola Tesla" i nisu skidale osmeh sa lica. Sačekale su ih ekipe novinara, rodbina i prijatelji sa cvećem i balonima.

Foto: Starsport

Angelina Topić i Adriana Vilagoš

Angelina, ćerka proslavljenog Dragutina Topića, proslavila se u skoku uvis.

- Treba malo vremena da se slegnu utisci, ali što mogu da kažem je da sam prezadovoljna i presrećna zbog rezultata, ovo je moj najveći uspeh do sada i velika odskočna daska za dalji napredak i postizanje još boljih rezultata. Hvala celom mom timu sa mojim trenerom Dragutinom Topićem, naravno mojim ocem, doktorom Jovanom Đurovićem, kao i da se zahvalim na svim čestitkama. Želim da čestitam timu na odličnim rezultatima - rekla je Angelina.

Otac Dragutin je sigurno imao neki koristan savet za naslednicu pred veliko finale.

- Poseban savet (smeh)? Sve što znam sam naučila od njega, on mi je najveći uzor u sportu i životu. Nešto posebno pred finale? Samo da se ponašam kao inače, da uživam u trenutku, kao i na svim ostalim takmičenjima. Moj maksimum je bio dovoljan za drugo mesto ovog puta - dodaje perspektivna atletičarka. 

Očekivanja javnosti rastu, a to je da naredni skok bude više od dva metra.

- Nadam se da se uskoro sprema. Ovo je peti-šesti put da se podižem na tu visinu. Možda te noći nisu bili neki uslovi savršeni za skakače uvis, uhvatila nas je i kiša na pola takmičenja, vetrovito je bilo i hladnjikavo. Srećna sam što sam prema mojim standardima ostvarila sjajan rezultat - rekao je Topićeva i osvrnula se na očekivanja od Olimpijskih igara:

- To je ogromna stvar, veliki je uspeh plasirati se na OI sa 18 godina. Srećna sam što mogu da se nazovem olimpijcem. Jedva čekam da vidim kako to izgleda, nadam se prolasku u samo finale, srećna sam samom činjenicom da ću biti tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading