SUZE I VRISAK SVE GOVORE! Ovako su roditelji Angeline Topić PROSLAVILI podvig svoje ćerke! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka osvojila srebrnu medalju na EP u Rimu.

SUZE I VRISAK SVE GOVORE! Ovako su roditelji Angeline Topić PROSLAVILI podvig svoje ćerke! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić postigla je izuzetan uspeh osvojivši srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu ,u disciplini skok uvis.

Ovaj podvig nije prošao neprimećeno, te je naslednica legendarnih Dragutina i Biljane Topić postala tema broj jedan u evropskim medijima.

Ne samo da je Angelina privukla pažnju svojim sportskim dostignućem, već su i njeni roditelji postali predmet interesovanja javnosti. Njihovo oduševljenje i ponos nakon ćerkinog uspeha nisu ostali neprimećeni, te su fotografije njihovog slavlja postale viralne na društvenim mrežama.

Posebno impresivno jeste to što je Angelina bila ubedljivo najmlađa u finalu, s obzirom da će tek 26. jula proslaviti 19. rođendan.

- Morala sam da imam mnogo vere i čvrstu glavu. Uslovi nisu bili savršeni, jer nas je uhvatila kiša na pola takmičenja, što je većinu nas poremetilo. Ujednom trenutku sam poklekla, ali sam se iščupala iz jedne ne baš savršene situacije. Prezadovoljna sam, uspela sam, po nekim mojim standardima da ostvarim jak rezultat na velikom takmičenju - rekla je srpska heroina posle velikog uspeha.

U izjavi nakon takmičenja, Angelina ističe da je morala da ima mnogo vere i čvrstu glavu kako bi ostvarila ovaj rezultat. Uslovi takmičenja nisu bili savršeni zbog kiše koja je poremetila većinu takmičara, ali je mlada sportistkinja uspela da se izbori sa izazovima i postigne izuzetan rezultat.

Angelina Topić je svojim uspehom na Evropskom prvenstvu u Rimu pokazala da je već sada jedna od najznačajnijih figura u evropskoj atletici, a njen talenat i odlučnost obećavaju sjajnu sportsku budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading