RAKIĆEVA BRUTALNA PORUKA KRITIČARIMA: Ništa niste URADILI U ŽIVOTU, ne biste izdržali ni 20 sekundi!

Autor:

Sport

13.06.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski MMA borac bez dlake na jeziku.

RAKIĆEVA BRUTALNA PORUKA KRITIČARIMA: Ništa niste URADILI U ŽIVOTU, ne biste izdržali ni 20 sekundi!

Foto: Aleksandar Rakić/privatna arhiva

Aleksandar Rakić

Nakon poraza od Jiržija Prohaske na UFC 300, najuspešniji srpski MMA borac Aleksandar Rakić ne dozvoljava da ga neuspeh demorališe.

U vlogu na svom jutjub kanalu, Rakić je istakao svoj stav prema komentarima koji ga prate nakon poraza. 

- Nije me briga za ljude koji me ne podržavaju i koji nisu uz mene. Ti komentari me ne zanimaju jer ti ljudi nisu uradili ništa u svojim životim i mogu samo da ostavljaju glupe komentare. Mislim da sam se dobro borio. Znate, ovo je UFC, može da se dogodi da imate dobar nastup i da izgubite. Ništa ozbiljno se neće promeniti, osim što se možda nećete boriti za jednako visok plasman. Sada moram više da radim, ali ja sam u UFC, najboljem takmičenju na svetu, tako da su ti komentari nevažni - izjavio je Aleksandar Rakić (14-4 MMA, 6-3 UFC).

Nije se na tome zaustavio.

- Znam koliko vredim i zna kako radim, a borio sam se protiv drugorangiranog izazivača na svetu, a sada je čak i prvi. To je najviši nivo. To je kao da govorimo o Ligi šampiona, Mesiju protiv Ronalda, samo u svetu borilačkog sporta. Mogu da čujem svačije mišljenje i razumem ako neko ima poštovanja. Međutim, ako nemate poštovanja, onda ne odgovaram nikome jer znam da ne bi preživeli 20 sekundi u tom kavezu. Čak i da je Habib Nurmagomedov nastavio da se takmiči, i on bi u nekom trenutku izgubio. Da se Džon Džons bori češće, došao bi trenutak kada će izgubiti. To je borba i svašta može da se dogodi, ne pobedi uvek bolji borac - dodaje Rakić.

okom skoro čitave karijere u UFC oktagonu, Rakić se susretao sa elitnom konkurencijom.

- U svojoj UFC karijeri sam imao dvet borbi, a od toga sam imao sedam rangiranih protivnika. Petorica su bili nekadašnji izazivači za pojas, a dvojica bivši šampioni. Zaista sam ponosan na to, ali to naravno nije kraj. Još mnogo toga moram da ostvarim, bilo je mnogo problema sa kontinuitetom. Pauza od dve godine je bila dugačka. Znam da ću se ponovo boriti sa Prohaskom, to sam mu i rekao odmah posle borbe u kavezu - rekao je Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading