KAKVA POBEDA VASA BAKOČEVIĆA! Psihopat bio na ivici PONORA, pa RAZBIO rivala! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan trijumf srpskog borca u Areni.

KAKVA POBEDA VASA BAKOČEVIĆA! Psihopat bio na ivici PONORA, pa RAZBIO rivala! (VIDEO)

Foto: printscreen/FNC

Beogradska arena je na spektakularnoj MMA večeri FNC 17 ugostila najbolje borce današnjice, gde je preko 14 hiljada navijača imalo priliku da gleda borbu bez rukavica između Vasa Bakočevića i Brazilca Alesandra Ribeira.

Dominantan je bio Vaso Bakočević, u dva navrata je slao Brazilca u nokdaun, ali je potom u završnoj petoj rundi jedva zadržao trijumf.

Pogodio ga je aperkatom Ribeiro, Bakočević se našao na podu i bio je vidno dezorijentisan u finišu borbe.

Sudija je odlčio da se borba nastavi, a potom je Bakočević pod jakim pritiskom izdržao do kraja meča. Sada ima pet pobeda iz isto toliko mečeva u "ber nakl" kategoriji.

- Težak meč, kao što sam i očekivao, na kraju sam ga ja učinio da bude težak, mogao sam rutinski da pobednik, iskasapio sam protivnika prve četiri runde, a onda zamalo da me 'olade" u petoj. Sreća kratke su runde. Ja kažem sudiji nije mi ništa, a noge... - rekao je Vaso za "Telegraf", a zatim se zaljuljao i opisao kako je stvarno bilo.

- Posrljao sam, on je bio na kolenima, ja sam nekako stao i samo je bacio aperkat po sred brade. Znao sam da će biti tvrd, Brazilci su baš tvrdi. Prve dve runde je spor, treba mu da se namesti. Tu sam iskoristio, izotvarao sam ga, dobio je nova usta, sve u svemu dobro je. Ima velike pesnice, a ja imam male šake - istakao je Bakočević.

Iako je ovo bila jedna od najzanimljivijih borbi večeri, pravi spektakl se tek očekuje. Prvo u okršaju Dušana Džakića i Barija Kroate, zatim u borbi za pojas između Joksovića i Negucića, a na kraju i kada u oktagon uđu Darko Stošić i Miran Fabjan.

Podsetimo, pre njega je Marko Bojković takođe trijumfovao i to za samo 15 sekundi, kada je nokautom savladao svog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading