NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Nokaut u prvoj rundi - srpski MMA borac doživeo brutalan poraz! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.06.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je bilo i gledati...

NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Nokaut u prvoj rundi - srpski MMA borac doživeo brutalan poraz! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/KSW

Srpski MMA borac, Stevan Jarić, doživeo je poraz na svom debiju u čuvenoj evropskoj organizaciji KSW. Poljski borac Mihal Drečkovski je bio bolji nokautom u prvoj rundi na iventu KSW 95. 

U drugoj polovini prve runde, borci su završili na podu, a Drečkovski se dosta bolje snašao i počeo je da zadaje udarce Srbinu. Ključno je bilo kada je Poljak počeo da koristi lakat i tako je silovito stigao do petog trijumfa u karijeri.

Jarić je upisao drugi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri, sada ima skor 4:2, dok Drečkovski i dalje nema poraz i sada je na 5:0. KSW važi za jednu od najboljih organizacija starog kontinenta, konkurencija je uvek jaka.

Iako je doživeo poraz, Jarić ne bi trebalo da očajava. Nadamo se da će sledeću šansu bolje iskoristiti u ovoj izuzetnoj organizaciji.

 

 

Da podsetmo, nedavno je u Beogradskoj Areni održan istinski MMA spektakl u kojem je jedna od najinteresantnijih borbi viđena u duelu između Vasa Bakočevića i Brazilca Alesandra Ribeira.

Dominantan je bio Vaso Bakočević, u dva navrata je slao Brazilca u nokdaun, ali je potom u završnoj petoj rundi jedva zadržao trijumf. Pogodio ga je aperkatom Ribeiro, Bakočević se našao na podu i bio je vidno dezorijentisan u finišu borbe.

Nakon borbe u kojoj je publiak uživala, Bakočević je izjavio:

- Težak meč, kao što sam i očekivao, na kraju sam ga ja učinio da bude težak, mogao sam rutinski da pobednik, iskasapio sam protivnika prve četiri runde, a onda zamalo da me 'olade" u petoj. Sreća kratke su runde. Ja kažem sudiji nije mi ništa, a noge... Posrljao sam, on je bio na kolenima, ja sam nekako stao i samo je bacio aperkat po sred brade. Znao sam da će biti tvrd, Brazilci su baš tvrdi. Prve dve runde je spor, treba mu da se namesti. Tu sam iskoristio, izotvarao sam ga, dobio je nova usta, sve u svemu dobro je. Ima velike pesnice, a ja imam male šake.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading