JOKIĆ PONOVO ZAPLOVIO: Najbolji košarkaš sveta UŽIVA U RAFTINGU! Domaćini ponosni: DOBRE STVARI ne treba menjati!

Autor:

Sport

31.05.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde je Nikola nakon teške sezone u NBA.

JOKIĆ PONOVO ZAPLOVIO: Najbolji košarkaš sveta UŽIVA U RAFTINGU! Domaćini ponosni: DOBRE STVARI ne treba menjati!

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Jokić

Zvezda Denver Nagetsa i jedan od najboljih košarkaša na svetu, Nikola Jokić, odlučio je da provede letnji odmor u Republici Srpskoj. Ističući važnost održavanja dobrih navika, Instagram stranica "Tara_rafting" podelila je nekoliko fotografija Jokića i njegovih saputnika kako uživaju u vremenu provedenom u bratskoj zemlji. Kako se čini na fotografijama, raspoloženje u Nikolinom društvu bilo je sjajno, a doputovao je sa starijim bratom i još nekoliko drugara.

 

 

Ovo nije prvi put da je srpska košarkaška ikona izabrao Republiku Srpsku za svoje odredište za odmor, pošto je prošle godine takođe proveo odmor tamo, nakon što je vodio Denver Nagetse do njihove prve NBA titule.

Nažalost, Denver nije uspeo da ponovi prošlogodišnji uspeh, izlazeći iz plej-ofa u četvrtfinalu ove godine. Njihovo putovanje je završeno posle napete sedmice utakmice sa Minesota Timbervulfsima, koji su izašli kao pobednici. Međutim, Timbervulfsi su kasnije eliminisani u polufinalu od strane Dalasa.

U sred svega, postoji neizvesnost u vezi sa Jokićevim potencijalnim učešćem na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, predstavljajući Srbiju. Njegovo prisustvo u nacionalnom timu još uvek je neizvesno, dodajući intrigama oko budućih poduhvata košarkaške zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading