TRESE SE EVROPSKO TLO! TRANSFER "BOMBA" U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA: Bobi rešio da se vrati košarci

Autor:

Sport

17.09.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak gorostasa u Evroligu!

TRESE SE EVROPSKO TLO! TRANSFER "BOMBA" U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA: Bobi rešio da se vrati košarci

Foto: Starsport

Boban Marjanović

Nakon dugih devet godina provedenih u NBA ligi, Boban Marjanović je odlučio da se vrati u Evropu, potpisavši ugovor sa turskim gigantom Fenerbahčeom!

Njegov agent Miško Ražnatović "podgrejao" je spekulacije o ovoj transfer "bombi", da bi specijalizovani "Jurohups" potvrdio da su istanbulski tim i srpski gorostas postigli dogovor!

Tako možemo slobodno da kažemo da je Bobi rešio da se vrati košarci, budući da se poslednjih godina u Americi više posvetio glumi i marketingu nego sportu. 


Prema saznanjima inostranih medija, Marjanović će ostati u klubu tokom cele sezone, sa mogućnošću produženja ugovora za još godinu dana u januaru. Za tu uslugu, on će biti nagrađen sa oko 400.000 evra, odnosno približno 45.000 evra mesečno. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović u NBA

Boban Marjanović je započeo svoju profesionalnu karijeru u vršačkom Hemofarmu 2006. godine, gde se zadržao do 2010. pre nego što je prešao u redove CSKA iz Moskve. Nakon jedne sezone u Moskvi, delom kao pozajmljeni igrač Žalgirisa, prešao je u Nižnji Novgorod i kragujevački Radnički. Sezonu 2012/13. proveo je u Megi, pre nego što je prešao u Crvenu zvezdu.


Tamo je, kao što svi znamo, doživeo procvat karijere. Marjanović je u crveno-belom dresu triput bio proglašen za MVP domaćeg šampionata, a najuspešnija mu je bila poslednja sezona. Te 2015. godine bio je deo idealne petorke Evrolige, osvojio je domaće prvenstvo i imao je najviše skokova u elitnom kontinentalnom takmičenju.

Možda je vreme za nastavak te dominacije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading