LJUTA BORBA VEČITIH RIVALA! Evo koliko je navijača odabralo Zvezdu, a koliko Partizan u Fantasiju Evrolige! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je primetiti da je broj takmičara iz Srbije naglo porastao u poslednje vreme.

LJUTA BORBA VEČITIH RIVALA! Evo koliko je navijača odabralo Zvezdu, a koliko Partizan u Fantasiju Evrolige! (FOTO)

Foto: Starsport

Nova sezona Fantasija Evrolige je započela uz veliku borbu između navijača Crvene zvezde i Partizana. Prema informacijama koje su objavljene na zvaničnom profilu Evrolige na društvenoj mreži "X", Srbija ima skoro duplo više takmičara od bilo koje druge zemlje, a većina njih se opredelila za podršku jednom od ova dva kluba.

Prema poslednjim podacima, 13.556 takmičara odabralo je Partizan kao svog omiljenog kluba u Fantasiju Evrolige, dok je 13.005 takmičara podržalo Crvenu zvezdu. Iako je Partizan trenutno u prednosti, razlika je zaista minimalna, što ukazuje na veliku podršku oba kluba među navijačima u Srbiji.

 

 


Interesantno je primetiti da je broj takmičara iz Srbije naglo porastao u poslednje vreme, dostigavši broj od 16.804. Ovaj porast može biti povezan sa početkom nove sezone, ali takođe ukazuje na strastvenu podršku koju navijači pružaju svojim omiljenim klubovima.

Uoči početka nove sezone, i Crvena zvezda i Partizan se intenzivno pripremaju za svoje utakmice. Crveno-beli će gostovati u Parizu, dok će Partizan putovati u Vitoriju da se suoči sa ekipom Baskonije.

Fantazija Evrolige donosi uzbuđenje i borbu među navijačima, a ova sezona obećava da će biti posebno zanimljiva sa velikim brojem takmičara iz Srbije koji žestoko navijaju za svoje omiljene klubove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading