MIŠKO SE OPET OGLASIO! Pogrešno je protumačena zagonetka! (FOTO)

Autor:

Sport

02.09.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija izazvala je burne reakcije među delijama.

MIŠKO SE OPET OGLASIO! Pogrešno je protumačena zagonetka! (FOTO)

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Miško Ražnatović, poznati menadžer košarkaša, nedavno je izazvao dosta pažnje svojom objavom na društvenim mrežama. U pitanju je bila zagonetka koja je prvobitno asocirala na povratak Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, ali se ispostavilo da je Ražnatović mislio na nešto sasvim drugo.

- Ponekad, tokom leta, igrači promene sve, ali ne i boje... - napisao je Ražnatović, ostavljajući mnoge u nedoumici.

Međutim, ubrzo je otkrio da je reč o transferu Aleksandra Balcerovskog. Naime, Balcerovski je prešao iz Panatinaikosa u Unikahu, zadržavajući iste boje dresa, što je izazvalo iznenađenje među navijačima i javnošću.

- Kao što sam napomenuo ranije, bez promene boje - dodao je Ražnatović.

 

 


Ova situacija izazvala je burne reakcije među "Delijama", koje su se osećale obmanuto i razočarano. Njihove reakcije na društvenim mrežama jasno su pokazale koliko im je stalo do klupskih transfera i vraćanja poznatih imena u redove omiljenog tima.

Dok se navijači Crvene zvezde nadaju povratku Filipa Petruševa, situacija oko ovog talentovanog košarkaša i dalje ostaje neizvesna. Ražnatovićeva zagonetka dodatno je podstakla spekulacije o mogućem povratku, ali još uvek nema zvaničnih informacija o tome.

Petrušev je već ostavio značajan utisak tokom svog prethodnog angažmana u Crvenoj zvezdi, te bi njegov povratak bio više nego dobrodošao za tim i navijače. S obzirom na njegov talenat i potencijal, ovo bi bio veliki korak napred za crveno-bele, ali ostaje da se vidi da li će se ta želja i ostvariti.

U svakom slučaju, uzbuđenje među navijačima je sve veće kako se bliži kraj prelaznog roka, a očekivanja su visoka u pogledu mogućih pojačanja za omiljeni tim. Svi nestrpljivo očekuju rasplet situacije i novosti o potencijalnim transferima koji bi mogli da promene tok nadolazeće sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading