KODI I KENAN SU NOVI PREDVODNICI ZVEZDE: Crveno-beli slavili i na drugom pripremnom meču

Autor:

Sport

31.08.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki duo dominantan uz standardnog Luku Mitrovića

KODI I KENAN SU NOVI PREDVODNICI ZVEZDE: Crveno-beli slavili i na drugom pripremnom meču

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

Kodi Miler Mekintajer

Košarkaši Crvene zvezde su posle Jahorine savladali i Igokeu, u hali "Aleksandar Nikolić", sa 82:77 (25:19, 19:26, 14:9, 24:23). Meč je odigran iza zatvorenih vrata, a oba trenera insistirala su na što boljoj timskoj pripremi sa što više raznovrsnih akcija.

Najefikasniji u timu sa Kalemegdana bio je Luka Mitrović sa 15 poena uz 8 skokova, a dvocifreni su još bili Ajzea Kenan sa 11 (3as) i Kodi Miler Mekintajer sa 10 poena (3as).

Dejan Davidovac, Uroš Plavšić i Nemanja Nedović su upisali po 8 poena. Trener Janis Sferopulos je koristio 13 igrača (samo Andrej Kostić bez minutaže), a u strelce se nije upisao samo Miloš Teodosić.

Luka Mitrović je današnjom partijom pokazao zašto je konstantno jedan od najvažnijih igrača Zvezde, a Sferopulos je imao priliku da se uveri šta to još i gde škripi.

U poraženom timu Brajs Džons je imao 21 poen uz 3 skoka i 5 asistencija, Terel Karter 14, a Dragan Milosavljević 11.

Šampion Srbije i AdmiralBet ABA lige je pre nekoliko dana u prvoj kontolnoj utakmici ubedljivo slavio na gostovanju ekipi Jahorine, a ovim je nastavio pozitivan niz pred pripremni meč protiv Olimpijakosa i odlazak u Rusiju na turnir.

Crveno-beli će tako imati jake provere između 11. i  14. septembra u Moskvi. 

Pored aktuelnog šampiona ABA lige i Srbije dolazak je potvrdio i turski Bešiktaš, a turnir čine i ruske ekpe CSKA, Uniks, Zenit i Lokomotiva iz Kubanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading