DELIRIJUM ''DELIJA'' NA KALIŠU: Stampedo navijača poleteo kada su videli njih dvojicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pojačanja izazvala veliku pažnju

DELIRIJUM ''DELIJA'' NA KALIŠU: Stampedo navijača poleteo kada su videli njih dvojicu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda se polako priprema za narednu sezonu koja će biti puna izazova. Crveno-beli brane tri titule, a sigurno će u Evroligi ići sa velikim entuzijazmom i motivacijom. Na Mali Kalemegdan je stigao nekadašnji igrač Paritzana, Kodi Miler Mekentajer i Majk Daum, što uliva veliku nadu navijačima da će se konačno napraviti iskorak u naletinijem evropskom takmičenju.

Iz Crvene zvezde su doneli odluku da danas organizuju druženje navijača sa igračima poput Luke Mitrovića, Nemanje Nedovića, Majka Dauma i Kodija Mekentajera. Daum i Mekentajer su stigli na Mali Kalemegdan, a najvatrenije pristlaice crveno-belih su bile uzbuđene kada su videli nova pojačanja i onda je nastao haos. Dotrčali su najmlađi do pomenutog dvojca, slikali se i tražili autograme.

Tim sa Malog Kalemegdana ulazi u novu sezonu sa velikim ambicijama sa grčkim trenerom Jainos Sferopulosom. Biće zanimljivo videti kako će izgledati naredna takmičarska godina, pogotovu u Evroligi, gde su crveno-beli razočarali prošle sezone, pošto su bili čak na 16. mestu. Zvezda je imala dosta problema sa povredama prošle sezone, tako da se i to može uzeti u obzir.

Ove takmičarske godine se ništa prepuštati slučaju, pa će aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige u odbranu trofeju i napad na Evroligu krenuti sa najjači mogućim adutima. Uprava kluba ima veliko poverenje u Sferopulosa, koji je dokazao da je veliki stručnjak i da odlično poznaje košarku. Navijači sa velikim nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone, a očekivanja su nesumnjivo visoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading