UUU ŠTA TO KODIJU PIŠE NA TABLICAMA: Košarkaš Zvezde ko pravi Srbenda

Autor:

Sport

03.09.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović "raskrinkao" saigrača.

UUU ŠTA TO KODIJU PIŠE NA TABLICAMA: Košarkaš Zvezde ko pravi Srbenda

Foto: Printksrin

Iskusni košarkaš Crvene zvezde, Kodi Miler Mekintajer, koji je jedna od glavnih uzdanica crveno-belih u predstojećoj sezoni, izazvao je čuđenje svojih saigrača svojim neobičnim izborom registracije automobila.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Uklopio se u tim Kodi Miler Mekintajer

Nemanja Nedović je u podkastu "Kod Luke i Kuzme" podelio zanimljivu anegdotu o Mekintajeru koja je nasmejala mnoge. Nedović je otkrio da je Mekintajer došao na okupljanje sa kolima koja imaju registraciju sa oznakom mesta na istoku Srbije u kojem verovatno nikada nije ni bio, što je izazvalo pometnju među saigračima.

- Došao je sa nekim autom, knjaževačke tablice. Ja rekoh "Brate, kakve ti veze imaš sa Knjaževcem?". A on mi kaže "Brate, kakve veze imam sa Bugarskom?". Isti čovek koji mu je sredio bugarski pasoš sredio mu je i knjaževačke tablice - otkrio je Nedović.

Republika

Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Nemanja Nedović

Naime, Amerikanac nastupa za reprezentaciju Bugarske, što dodatno doprinosi misteriji oko njegovih veza sa različitim mestima i kulturama. Ova anegdota o Mekintajeru dodatno pokazuje njegovu šarmantnu i duhovitu stranu, što će svakako doprineti pozitivnoj atmosferi u ekipi. S nestrpljenjem se očekuje njegov učinak u narednoj sezoni, kako na terenu, tako i van njega.

Podsetimo, Kodi bi trebalo da bude jedan od iskusnijih nosilaca igre Crvene zvezde. Da će ga delije zavoleti, iako je nekada igrao u Partizanu, videlo se već na druženju navijača sa igračima sredinom avgusta na kojem su bili asovi poput Luke Mitrovića, Nemanje Nedovića, Majka Dauma i Kodija Mekentajera. Daum i Mekentajer su stigli na Mali Kalemegdan, a najvatrenije pristlaice crveno-belih su bile uzbuđene kada su videli nova pojačanja i onda je nastao haos. Dotrčali su najmlađi do pomenutog dvojca, slikali se i tražili autograme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading