ZVEZDA PREDSTAVILA NOVE DRESOVE! Ovaj detalj je malo ko primetio - Evo kakva se priča KRIJE iza toga!

Autor:

Sport

03.09.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asocijacija na početak svega.

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVE DRESOVE! Ovaj detalj je malo ko primetio - Evo kakva se priča KRIJE iza toga!

Foto: KK Crvena zvezda

Uroš Plavšić u novom dresu

Košarkaški klub Crvena zvezda je nedavno predstavio drugu garnituru dresova za predstojeću sezonu. Ovaj dres, namenjen za gostujuće utakmice širom Evrope i Srbije, predstavlja jasnu asocijaciju na osnovnu boju kluba od njegovog osnivanja 1945. godine.

Dominantno crvena boja dresa upotpunjena je direktnim prugama koje se pojačavaju od dna ka vrhu dresa, kao i transparentno postavljenim zvezdicama, simbolom kluba. Ovaj dizajn simbolizuje visok nivo koji je postavljen u prethodnim sezonama, a klub i tehnički partner su se potrudili da implementiraju sve što jasno asocira na KK Crvena zvezda.

Pored druge garniture dresova, klub je takođe predstavio i prvi dres koji će, kao i uvek, biti u crveno-belom prugastom dezenu, ali će ovoga puta imati plave detalje, kragnu u bojama zastave Srbije, plavi logo proizvođača i zvezdice raspoređene duž celog dresa.

Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili pobedu rezultatom 82:77 protiv ekipe Igokee u drugoj pripremnoj utakmici za novu sezonu. Najefikasniji u redovima Zvezde bili su Luka Mitrović sa 15 poena, Ajzea Kenan sa 11 poena, dok je Kodi Miler Mekintajer postigao 10 poena. Dejan Davidovac, Uroš Plavšić i Nemanja Nedović takođe su doprineli rezultatu sa svojim poenima. Važno je napomenuti da se ova utakmica odigrala iza zatvorenih vrata, za razliku od prethodne protiv Jahorine.

Prvo kolo nove sezone u regionalnoj ABA ligi zakazano je za 20. septembar, kada će košarkaši Crvene zvezde gostovati ekipi Dubaija. Očekuje se da će ova utakmica biti izuzetno zanimljiva, s obzirom na ambicije obe ekipe za predstojeću sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading