ONI NAVIJAJU ZA PARTIZAN, A NE ZA STRANE ILI DOMAĆE IGRAČE! Žoc BRUTALNO iskren!

Autor:

Sport

05.09.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo željni rada, ali će se u teškim momentima prepoznati kakav karakter imamo - ističe Obradović.

ONI NAVIJAJU ZA PARTIZAN, A NE ZA STRANE ILI DOMAĆE IGRAČE! Žoc BRUTALNO iskren!

Foto: Starsport

Trener Partizana, Željko Obradović, izneo je svoje utiske o korenitim promenama u igračkom kadru koje su se dogodile tokom leta. Iako nije bio plan da se pravi potpuno novi tim, Obradović je istakao da je zadovoljan novonastalom situacijom.

- Iznenađujuće leto za nas, nismo imali plan da napravimo kompletno novi tim, ali je spletom okolnosti došlo do toga. Kada sam seo sa Ostojom Mijailovićem, Zoranom Savićem i mojim stručnim štabom smo doneli odluke. Zadovoljan sam, ostao je samo Balša Koprivica, a na predstavljanju deluje da su i navijači zadovoljni. Oseća se pozitivna atmosfera, to je ono što me raduje, ima mnogo entuzijazma, svi smo željni rada, ali će se u teškim momentima prepoznati kakav karakter imamo. Zahvalan sam predsedniku kluba na pojačanjima, bićemo konkurentni u Evroligi budući da je to najvažnije takmičenje za nas - rekao je Žoc za B92 sport i nastavio:

Foto: www.profimedia.rs

Željko Obradović

- Prethodne dve godine smo bili najmlađi tim u Evroligi, ove sezone će biti isto tako. Ogroman broj srpskih igrača prošli su kroz Partizan od kako sam se vratio, neki nisu bili u situaciji da se vrate, a neki nisu želeli da dođu. Ponosan sam zbog činjenice da ove sezone imamo mlade igrače, oni će dobiti priliku, tako je bilo i ranijih sezona. Nažalost, imao sam igrače koji nisu bili dovoljno posvećeni, timski trening je jedno, ali je raditi na sebi i individualno, dakle, sami odlučuju da li će igrati ili ne. Navijači navijaju za Partizan, ne za strance ili domaće igrače - jasan je Obradović.

Navijači su prethodne sezone strahovali da će iskusn strateg napustiti Humsku nakon slabih rezultata, ali je Obradović dogovorio produžetak saradnje i obavezao se na vernost Partizanu. 

- Gde god sam radio imao sam podršku i poštovanje, ali ovo je posebno za mene. Moj povratak u Partizan povezan je samo sa osećanjima, sve što mogu ću dati za ovaj klub - naveo je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading