HRANI KUČE DA TE UJEDE: Neviđeni skandal tokom "Crno-bele simfonije" - grobari izvređali sponzora od kog su dobili milione! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala je reč da se tokom "Crno-bele simfonije" dogodila neprimerena scena.

HRANI KUČE DA TE UJEDE: Neviđeni skandal tokom "Crno-bele simfonije" - grobari izvređali sponzora od kog su dobili milione! (VIDEO)

Foto: Starsport

Grobari

Košarkaški klub Partizan predstavio je nove igrače za predstojeću sezonu na veličanstvenom skupu "Crno-bela simfonija", koja je održana u MTS dvorani na Trgu Nikole Pašića.

Prisutnima se na početku obratio prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović da bi se nakon predstavljanja svih košarkaša koji će u takmičarskoj 2024/25. nositi crno-beli dres u AdmiralBet ABA ligi, Evroligi, kao i u domaćim takmičenjima, okupljenima obratili trener Željko Obradović i novi kapiten i povratnik u redove kluba iz Humske Vanja Marinković.

Predstavljanje novog klupskog rostera svakako nije moglo da protekne i bez najvatrenijih pristalica crno-belih,koji su bili i učesnici skandala koji je, po mnogima, bacio senku na dešavanja u nekadašnjem "Domu sindikata".

Naime, u momentu kada je voditelj skupa pozvao predstavnika "Telekoma Srbije" Radenka Milovanovića da izađe na scenu i primi priznanje za dvodecenijsku saradnju renomirane kompanije i crno-belog košarkaškog kolektiva, usledile su salve zvižduka koje nisu prestale sve dok je Milovanović bio na sceni MTS dvorane.

 

 

Treba podsetiti da je kompanija "Telekom Srbija" bila uz Košarkaški klub Partizan i u periodima kada je klub iz Humske prolazio kroz, verovatno i najteže, trenutke u svojoj istoriji. Ni tada ova državna firma nije prekidala sponzorisanje crno-belih, a treba podsetiti da je naslovni sponzorski ugovor između "Telekoma Srbije" i KK Partizan okončan poslednjeg dana prethodne 2023. i mnogi smatraju da je upravo navedeno dovelo do neskrivenog nezadovoljstva pristalica Partizana, s obzirom da navedena kompanija gaji i sponzorske odnose sa večitim rivalom KK Crvena zvezda.

I pored ćinjenice da Telekom Srbija više nije naslovni sponzor crno-belih, ova renomirana državna kompanija je deo sponzorskog pula KK Partizan i u sezoni 2024/25.

Treba podsetiti da ovo nije prvi "sukob" na relaciji "Telekom Srbija" - navijači Partizana. 

Pre ravno deset godina tadašnji trener KK Partizan, a sada neuspešni politički aktivista, Duško Vujošević je napao ovu državnu kompaniju da uslovljava crno-bele. Naime, istakao je tada Vujošević da "Telekom Srbija" taži njegovu smenu sa pozicije treenera kako bi potpisali novi sponzorski ugovor. Tada je tražio od navijača Partizana i da javno uništavaju SIM kartice MTS, što su ovi u određenoj meri i prihvatili.

Skandal se dogodio, a srpski narod bi sve viđeno mogao da prokomentariše i umotvorinom:

- Hrani kuče da te ujede!!!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading