OGLASIO SE OSTOJA I POSLAO JASNU PORUKU: Predsednik Partizana se posebno obratio navijačima!

Autor:

Sport

15.09.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro ćemo obavestiti javnost o jako lepim stvarima - naveo je Ostoja.

OGLASIO SE OSTOJA I POSLAO JASNU PORUKU: Predsednik Partizana se posebno obratio navijačima!

Foto: Starsport

Ove godine, KK Partizan doživeo je potpuni "remont" ekipe pod vođstvom Željka Obradovića. Čitav roster je promenjen, a dolazak novih imena u klub izazvao je veliku euforiju među navijačima. Očekivanja su velika, a to se posebno vidi u prodaji sezonskih ulaznica, koja je prema rečima predsednika kluba, Ostoje Mijailovića, premašila 14.500 prodatih karata.

Navijači Partizana su pokazali puno poverenje u Željka Obradovića i novu ekipu, što je jasno vidljivo kroz rekordnu prodaju sezonskih ulaznica. Ovo je snažan pokazatelj navijačke podrške i oduševljenja povratkom Obradovića u klub, ali i dolaskom novih igrača. Mijailović je putem svog Tviter naloga najavio skorašnje informacije o "jako lepim stvarima" koje se tiču poslovanja kluba.

- Hvala svima koji su izdvojili novac da kupe sezonske karte za naše utakmice! Finansijiska stabilizacija, na kojoj godinama radimo, u velikoj meri zavisi od prihoda koje ostvarujemo. Uskoro ćemo obavestiti javnost o jako lepim stvarima, a koje se tiču poslovanja Kluba. Armija naših navijača je naša najveća snaga - poručio je Mijailović.

Uz sve ove vesti, crno-beli će odigrati utakmicu protiv Pariza na beogradskom Sajmu, u okviru prijateljskog turnira. Ovo će biti prilika da navijači vide kako nova ekipa funkcioniše na terenu i da dodatno osete uzbuđenje pred početak nove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading