NOVO PRIZNANJE ZA JOKIĆA: Ova majstorija Nikole ušla u Top 10 NBA lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magija Jokića nije ostalo nezapaženo.

NOVO PRIZNANJE ZA JOKIĆA: Ova majstorija Nikole ušla u Top 10 NBA lige! (VIDEO)

Foto: Denver Nuggets/X

Jokić

NBA liga je nedavno na svom zvaničnom "X" nalogu objavila listu deset najboljih poteza iz prošle sezone, među kojima se našao i potez srpskog košarkaša Nikole Jokića. Jokić je zauzeo visoko šesto mesto na ovoj prestižnoj listi zahvaljujući spektakularnom potezu koji je izveo na utakmici između njegovog kluba Denver Nagetsa i ekipe Golden Stejt Voriorsa.

Pri rezultatu 127:127, Jokić je pogodio trojku sa pola terena uz zvuk sirene, odlučivši tako ishod meča u korist svog tima. Ovaj neverovatan potez nije samo obradovao navijače Denvera, već je ostavio snažan utisak i na ljubitelje košarke širom sveta.

Potez sezone, prema izboru NBA lige, izveo je centar Minesote, Entoni Edvards, čiji je brutalno zakucavanje zauzelo prvo mesto na ovoj listi. Ovaj mladi košarkaš je svojom impresivnom fizičkom snagom i veštinom demonstrirao zašto je postao jedan od najuzbudljivijih igrača u ligi. Njegov potez je izazvao oduševljenje kako publike, tako i stručnjaka, te je zasluženo dobio priznanje za najbolji potez sezone.

Nadamo se da će i naredna NBA sezona biti prepuna ovakvih uzbuđenja i spektakularnih poteza, te da će košarkaši širom sveta nastaviti da nas oduševljavaju svojom veštinom i talentom. Jokić je pokazao zašto je trostruki MVP, takođe i na Olimpijskim igrama u Parizu svojim magijama oduševljavao sve. On je bio oslonac Srbije, njegovi potezi bili su ključni u mnogim momentima. Najboljih 10 poteza iz prošle sezone možete pogledati na snimku ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading