NEZAINTERESOVANI BUCKO: Nikola Jokić objavio HIT fotografiju iz detinjstva! (FOTO)

Autor:

Sport

13.09.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić ponovo oduševio sve.

NEZAINTERESOVANI BUCKO: Nikola Jokić objavio HIT fotografiju iz detinjstva! (FOTO)

Foto: KSS

Reprezentativac Srbije i košarkaš Denver Nagetsa, Nikola Jokić važi za jednog od najboljih igrača u ovom sportu. Čuveni Somborac svaki put zadivljuje novim potezima koje protivnike ostavljaju bez teksta. Nedavno je na Olimpijskim igrama pokazao kako se igra za svoju zemlju i okitio se bronzanom medaljom.

Jokić svojim izgledom ne deluje kao trostruki MVP, ali ipak kada kroči na teren niko mu nije ravan. On je u detinjstvu bio bucko, ali je ipak uspeo i pored toga da postane najbolji košarkaš na svetu. Nikola je na svom instagram profilu objavio fotografiju iz detinjstva gde deluje kao "nezaintersovani bucko".

- Jokić u godišnjaku - napisao je Nikola.

Jokić je svoju karijeru započeo u Megi da bi se 2015. godine postao član Denvera. On je stub tima iz Kolorada, a prošle godine doneo im je prvu NBA titulu u njihovoj istoriji što ga čini apsolutnom legendom Nagetsa. Jokiću košarka nije primarna ljubav, već konji. Svake godine u Sombor ide na odmor kako bi negovao svoja grla i pratio na hipodromu.

Jokić je oženjen Natalijom sa kojom ima ćerku Ognjanu. Osim što je sjajan košarkaš, on je i van terena fenomenalan. Njegove smicalice se uvek prate sa posebnom pažnjom i gde god se pojavi privlači veliku pažnju. Jokić se sada sprema za novu NBA sezonu gde ga očekuje veliki izazovi sa ekipom Denvera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading