KLIZAV JE, ZNOJAV, IMA 135 KG! Čuveni NBA igrač opleo po Jokiću!

Autor:

Sport

02.09.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Denveru se ništa ne dešava dok Jokić ne dobije loptu - poručuje NBA legenda.

KLIZAV JE, ZNOJAV, IMA 135 KG! Čuveni NBA igrač opleo po Jokiću!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši košarkaš Majami Hita, Hasan Vajtsajd, nedavno je gostovao u podkastu kod nekadašnjih saigrača Judonisa Haslema i Majka Milera, gde je izneo svoje oduševljenje srpskim asom, Nikolom Jokićem. Vajtsajd je istakao da ga impresionira Jokićeva igra i izazov koji predstavlja za protivničke timove.

- Sviđa mi se Jokić, kada on krene to postaje frustrirajuće. Ima 135 kilograma, ali ne shvatiš odmah koliko je krupan. Taj tip je jak - rekao je Vajtsajd i nastavio:

- Klizav je, znojav, a onda se okrene i šutne nonšalantno preko glave i pogodi. Pogledaš ga i kažeš: Brate ne bi trebalo da bude ovako - naveo je on.

Foto: Profimedia

Hasan Vajtsajd

Vajtsajd je istakao da je Jokićevu igru teško čuvati, ističući njegovu snagu i veštinu.

- Nema šanse da je to vežbao. Moraš da igraš odbranu svaki put. Većina centara bi možda dobila loptu u svakom drugom-trećem napadu, a u Denveru se ništa ne dešava dok Jokić ne dobije loptu. Ako se odvojiš od njega na piku, šutnuće trojku, a ako se približiš u pik-en-rolu ga čeka niži igrač. Šta taj može kad Jokić šutne iznad glave? Onda postaneš frustiran, kažeš sebi: Napašću ga na drugoj strani terena, a oni samo stave nekog drugog defanzivca i ne možeš da mu uzvratiš - jasan je Vajtsajd.

A onda je i mnoge nasmejao ovom konstatacijom.

- Na kraju pomisliš: Čoveče, ja idem u teretanu svakog dana, prolazim sve pripreme, a vidi njega. Matematika ovde nije ista - podvukao je Vajtsajd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading