NIKADA NIJE ČUO ZA NIKOLU JOKIĆA! Američki atletičar šokirao planetu - kontroverzni Noa Lajls se hvali svojim neznanjem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

NIKADA NIJE ČUO ZA NIKOLU JOKIĆA! Američki atletičar šokirao planetu - kontroverzni Noa Lajls se hvali svojim neznanjem!

Foto: KSS

Američki atletičar Noa Lajls, poznat po kontroverznim izjavama, ponovo je šokirao javnost svojim nedostatkom informisanosti. Ovog puta, Lajls je priznao da ne zna ko je srpski košarkaš Nikola Jokić, što je izazvalo burne reakcije širom sveta.

Tokom gostovanja u jednom poznatom podkastu koji vode bivši NFL igrači Šenon Šarp i Čed Oćosinko, Noa Lajls je izazvao zgražavanje kada je priznao da nije upoznat sa Nikola Jokićem, trostrukim MVP NBA lige i šampionom iz 2023. godine. Ova izjava iznenadila je voditelje i publiku, s obzirom na to da je Jokić jedan od najboljih košarkaša današnjice.

- Biću iskren... Ne znam ko je to - istakao je atletičar ostavivši sve u čudu.

Lajls je takođe bio upitan za još dve NBA zvezde, Luku Dončića i Janisa Adetokumba, pri čemu je izrazio poznavanje Dončića, ali je ostao nemi pred imenom Janisa Adetokumba, što je samo produbilo njegovu nepoznavanje trenutnih sportskih dešavanja.

Republika

Foto: Profimedia

OStvario je sjajne rezultate na OI 2024 - Noa Lajls

 

Noa Lajls je nedavno bio u centru pažnje zbog svojih poteza na Olimpijadi u Parizu. Osim što je osvojio olimpijsko zlato u trci na 100 metara sa nalakiranim noktima, Lajls je učestvovao u trci na 200 metara iako je bio pozitivan na koronavirus. Pored toga, nakon što je osvojio bronzu, bio je iznet sa stadiona u kolicima, što je izazvalo različite spekulacije i rasprave.

Noa Lajls, čini se, i dalje ostaje figura koja izaziva kontroverze svojim postupcima i izjavama, a njegovo nedostatak poznavanja aktuelnih sportskih ličnosti samo je dodatno učvrstio tu reputaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading