POVREĐEN JOŠ JEDAN IGRAČ ZVEZDE: Sferopulos ne može ni na njega da računa

Autor:

Sport

12.09.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lista povređenih sve duža na Malom Kalemegdanu.

POVREĐEN JOŠ JEDAN IGRAČ ZVEZDE: Sferopulos ne može ni na njega da računa

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka će odigrati prijateljsku utakmicu protiv CSKA u Moskvi na VTB kupu od 19 sati. Međutim, trener Janis Sferopulos je odlučio da odmori određene igrače i ne povede ih put Rusije. To znači da neće igrati Miloš Teodosić, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis, a sada se pojavila vest da ni Nemanja Nedović neće igrati zbog povrede koja ga muči. Ovo predstavlja veliki izazov za Sferopulosa jer će morati da pronađe zamenu za četvoricu važnih igrača.

Republika

Foto: Starsport

Na poštedi zbog povreda: Teodosić i Nedović


VTB Superkup je već startovao, a timovi su već odigrali nekoliko mečeva. Uniks je pobedio Bešiktaš rezultatom 97:69, dok je CSKA savladao Lokomotivu sa 105:95. Nakon utakmice sa CSKA, Crvena zvezda će odigrati još jedan meč sa Lokomotivom, a zatim su planirani mečevi za razigravanje. Ovo će biti prilika za tim da pokaže svoje veštine i borbeni duh, posebno uz odsustvo nekoliko ključnih igrača. Kao što vidimo, VTB Superkup je već doneo uzbuđenje i neizvesnost, a navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju kako će se njihov tim snaći u ovom takmičenju.

Podsetimo, odlazak Zvezde u Moskvu u ovo trenutku, dok je u jeku rat Rusije i Ukrajine, digao je puno prašine. Zbog sve učestalijih napada dronovima i na unutrašnjost Rusije, pa i okolinu moskve, bilo je spekulacija da će Zvezda odustati od puta. Za Željka Drčelića, predsednika Upravnog odbora KK Crvena zvezda, to nije bilo moguće, što je i otkrio u razgovoru za Republiku.

- Nijednog trenutka nismo dovodili u pitanje naš dolazak U Moskvu. Čak i pored celokupne situacije, nismo se osećali nebezbedno i znali smo da treba da dođemo ovde. Ovaj turnir za nas ima veliki značaj. Ovo nam je pripremni deo sezone, a turnir je sastavljen od jako dobrih ekipa, očekujemo dobre utakmice. Rusija je zemlja sa kojom imamo posebne odnose! Osećamo se "kao kod kuće" - rekao je Drčelić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading