NEDOVIĆ OTKRIO TAJNU! Hit izjava koja je zapalila mreže - Evo šta se desi kad se pije RAKIJA sa Teodosićem!

Autor:

Sport

03.09.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejao je čitavu naciju.

NEDOVIĆ OTKRIO TAJNU! Hit izjava koja je zapalila mreže - Evo šta se desi kad se pije RAKIJA sa Teodosićem!

Foto: Starsport

Košarkaš Nemanja Nedović nedavno je bio gost u popularnom podkastu "Kod Luke i Kuzme" gde je otkrio mnogo zanimljivih detalja iz svlačionice crveno-belih. Jedna od njih se odnosi na Miloša Teodosića, koga je opisao kao pravog lidera kako na terenu, tako i u trenucima slavlja.

Nedović je istakao da je Teo najveseliji u društvu, ali da postoji jedno pravilo koje je naučio - ne ide se sa Teodosićem van Beograda ako krene sa rakijom. Ova anegdota izazvala je smeh prisutnih u studiju, ali je i otkrila jedan neobičan detalj iz života poznatog košarkaša.

- Ako krene sa rakijom, završićete van Beograda. Jedno pravilo, ne idi sa Teom van Beograda. To sam naučio - rekao je Nedović.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Nemanja Nedović

Nedović je izneo zanimljivu priču o proslavi osvajanja ABA lige, ističući jedan trenutak koji je ostavio snažan utisak na njega. Na proslavi, Nedović je naišao na neočekivanu situaciju.

-Izvini, moram da ispričam ovo. Na proslavi ABA lige, 4.15, 4.20 i stiže kapućino. Rekoh, da se osvežim malo. Hoćeš sa mnom? Rekoh gde? Valjevo. Ne, idem kući - zaključio je Nedović uz osmeh svih prisutnih.

Ove anegdote iz svlačionice Crvene zvezde otkrivaju da iza sjajnih sportskih rezultata stoje i neobični, ljudski trenuci koji dodatno obogaćuju priču o uspesima na terenu. Nemanja Nedović je svojim iskrenim i duhovitim opisima pokazao da iza svake sportske ekipe stoje priče koje izazivaju osmehe i podsećaju nas da su sportisti pre svega ljudi sa svojim jedinstvenim iskustvima i perspektivama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading