NEDOVIĆ PRAVI VELIKE PROMENE! Hoće li ovo doneti sreću Zvezdi?

Autor:

Sport

07.09.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj simboličan gest izazvao je pažnju javnosti i navijača.

NEDOVIĆ PRAVI VELIKE PROMENE! Hoće li ovo doneti sreću Zvezdi?

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda je zvanično predstavio svoj tim za narednu sezonu, a tom prilikom su se igrači crveno-belih družili sa novinarima. Osvajač AdmiralBet ABA lige i "duple krune" u Srbiji, pojačao je svoj sastav, a na Malom Kalemegdanu se i dalje nadaju da će Filip Petrušev biti na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu.

Jedna od glavnih tema bio je miljenik navijača i Zvezdino dete, Nemanja Nedović, koji u novu sezonu ulazi sa nekoliko promena na dresu. Iskusni bek je odlučio da umesto dosadašnjeg broja "26", nosi "36", u čast svojoj ćerki koja je rođena 3. juna. Osim toga, Nedović će ove sezone imati prezime umesto imena na dresu, iako za ovu promenu ne postoji neki poseban razlog.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

 


Ovaj simboličan gest izazvao je pažnju javnosti i navijača, te se s nestrpljenjem očekuje da li će ove promene doneti sreću Nedoviću i pomoći timu da se plasira u željeni TOP 8 Evrolige.

I pored brojnih promena, jedno od pitanja koje je bilo prisutno na predstavljanju tima bilo je i da li će Filip Petrušev biti deo tima za narednu sezonu. Ova tema je i dalje otvorena, a navijači se nadaju da će se mladi košarkaš pridružiti ekipi na terenu.

Ostaje da se vidi kako će ove simbolične promene uticati na Nedovićevu igru i ambicije Crvene zvezde u prestižnom evropskom takmičenju. Sa pojačanim sastavom i promenama u timu, navijači s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone i nadaju se uspehu u Evroligi. Svi zajedno sa nestrpljenjem iščekuju početak takmičenja i veruju u uspeh tima pod vođstvom trenera Sferopulosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading