NOVA ŠANSA ZA EVROLIGAŠE?! Obradović ostao bez igrača - Evo gde je njegovo sledeće stajalište! (FOTO)

Autor:

Sport

10.09.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće napeto.

NOVA ŠANSA ZA EVROLIGAŠE?! Obradović ostao bez igrača - Evo gde je njegovo sledeće stajalište! (FOTO)

Foto: star sport

Nakon dve godine provedene u Monaku, Džon Braun III odlučio je da napusti Kneževinu. Ovo otvara mogućnost za druge evroligaške klubove, ali tek od početka 2025. godine, zbog povrede koja će ga držati van terena do januara.

Povreda je glavni razlog rastanka sa Monakom, a njen uticaj na Braunovu karijeru je značajan. Njegova budućnost u košarci je neizvesna do januara, kada bi mogao ponovo biti dostupan drugim klubovima.

Braun je prošle sezone u Evroligi prosečno postizao 6 poena uz 3.7 skokova, dok je u LNB-u imao 5.6 poena, ističući se kao važan deo ekipe Saše Obradovića. Ovi statistički podaci jasno pokazuju njegovu vrednost na terenu, ali i potencijal koji bi mogao da ponudi budućem klubu.

Kao iskusni krilni centar, Braun je tokom karijere nastupao za klubove poput Virtus Rome, Treviza, Brindizija, Uniksa i Breše. Njegovo iskustvo i višegodišnje igranje na visokom nivou čine ga privlačnim izborom za potencijalne klubove.

Jedan od nezaboravnih trenutaka u karijeri Džona Brauna III bio je njegov oduševljeni reakcija na atmosferu na utakmici između Crvene zvezde i Uniksa pre nekoliko godina, koja je postala viralna. Ovo svedoči o njegovom poštovanju prema evropskoj košarci i ljubavi prema igri.

Dok se Braun oporavlja od povrede, košarkaški svet sa nestrpljenjem iščekuje njegov povratak na teren i mogući novi izazov u evropskoj košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading