"GROBAR" U DUŠI! Lesorov sin imao prvi trening i to u Partizanovom dresu! (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

07.09.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lesorova supruga Trejsi je sve to zabeležila.

"GROBAR" U DUŠI! Lesorov sin imao prvi trening i to u Partizanovom dresu! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Sin Matijasa Lesora

Francuski košarkaš Matijas Lesor, bivši igrač Partizana koji sad nastupa za Panatinaikos, upisao je svog sina na košarku, a on se na prvom reningu pojavio u dresu košarkaškog kluba Partizan.

Lesorova supruga Trejsi, je na svom instagram profilu podelila snimak njihovog sina kako sedi na klupi pred prvi trening. Na snimku se visi Lesor mlađi koji je obučen u Partizanov dres i sa loptom u rukama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sin Matijasa Lesora na prvom treningu

Podsetimo, Matijas Lesor je sa košarkaškom reprezentacijom Francuske osvojio srebrnu medalju na prestižnom takmičenju koji se odigrava na svake četiri godine, odnosno na Olimpijskim igrama koje su se ove godine odigrale u Parizu. Francuska je uspela da dođe do finala, ali reprezentacija Sjedinjenih Američkig Država je ipak odnela pobedu i time i zlatnu olimpijsku medalju sa rezultatom 98:87. Treće mesto su popunili naši reprezentativci, pobedivši košarkašku reprezentaciju Nemačke sa rezultatom 93:83. 

 Lesor je, nakon što se Francuska plasirala u finale, ovo rekao pred polufinalni meč između reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Ameriških Država:

Da, voleo bih da igram protiv ‘brate’ u subotu. Rekao sam Ivči – vidimo se na finalu i nadam se da ćete vi biti u finalu i da ću igrati protiv braće u finalu - rekao je Lesor.

Lesoru se nije ispunila želja da se u finalu Olimpijskih igara u Parizu susretne sa reprezentacijom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading