LUČIĆ PRIČAO O POVRATKU U PARTIZAN! Postojali su kontakti, ali...

Autor:

Sport

07.09.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučić je istakao da je odigrao ključnu ulogu kao četvorostruki šampion ABA lige.

LUČIĆ PRIČAO O POVRATKU U PARTIZAN! Postojali su kontakti, ali...

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Vladimir Lučić govorio je o neostvarenom povratku u Partizan, ističući da ima ugovor još godinu dana sa Bajernom. Lučić je naglasio da su postojali kontakti, ali da ostaje verni igrač Bajerna.

- Imam ugovor još godinu dana sa Bajernom. Neki su mi prosledili tu izjavu, čak i Leo Vesterman, mada ne znam odakle njemu (smeh). Izjava nije bila do kraja definisana i mogu samo da kažem da je ovo bilo zaista prvo leto da su postojali neki kontakti, ali ja sam i dalje igrač Bajerna - rekao je Lučić za "Basketballsphere".

Lučić je istakao da je odigrao ključnu ulogu kao četvorostruki šampion ABA lige sa crno-belima.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić i Aleksa Avramović u zagrljaju

 

- Sigurno da će biti potrebno da prođe određeni period i da se naviknu i na Beograd i na navijače i na celokupni pritisak koji nosi grb Partizana. Nadam se da će u što kraćem roku uraditi sve kako treba. Nastavak sezone zavisiće i od toga kako startuju. Posebno, od rezultata u prvim derbijima koji će se igrati - rekao je Lučić i zaključio:

- Uvek pričam, poučen iskustvom igranja u Partizanu, derbi u Beogradu, bez obzira na Košarkašku ligu Srbije, ABA ligu, Kup ili Evroligu, u kojoj, istina, nisam imao priliku da igram protiv Crvene zvezde tada, je nešto što menja sezonu na jednu ili na drugu stranu.

Videćemo kako će se dalje odvijati situacija sa Lučićem, ali se nadamo da će se pridružiti Partizanu u bliskoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading