UMESTO SRCA POSLUŠAO NOVČANIK: Bivši as crno-belih neće u Partizan, ali mu staje na crtu

Autor:

Sport

10.09.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom leta postojala ideja da se vrati u Humsku, ali će to učiniti samo kao rival.

UMESTO SRCA POSLUŠAO NOVČANIK: Bivši as crno-belih neće u Partizan, ali mu staje na crtu

Foto: Starsport

Mihajlo Andrić

Letonski košarkaš Davis Bertans vratio se u AdmiralBet ABA ligu posle deset godina i postao je novi član Dubaija. Iako je ovog leta bio povezivan sa Partizanom, za koji je nastupao od 2012. do 2014. godine, Bertans se ipak odlučio da pojača redove debitanta u regionalnom takmičenju.

 

 

Dubai je istakao da je veliko zadovoljstvo pozdraviti Bertansa u svom rosteru, nazivajući ga igračem sa impresivnim NBA pedigreom i poslednjim komadom slagalice za njihovu istorijsku debitantsku sezonu.

Bertans je pre Partizana igrao u domovini i slovenskoj Olimpiji iz Ljubljane, da bi potom 2014. otišao u Baskoniju odakle se uputio u NBA ligu. Tokom svoje karijere u NBA ligi, Bertans je nastupao za San Antonio, Vašington, Dalas, Oklahomu i Šarlot, pre nego što se vratio na Jadran u Dubaiju.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Ima bogato NBA iskustvo: Davis Bertans


Iako su postojale spekulacije o Bertansovom mogućem povratku u Partizan, on je odlučio krene za novce a ne za srcem i da svoje iskustvo i umeće donese novom timu, Dubaiju. Ova odluka je izazvala veliku pažnju u košarkaškim krugovima, a fanovi će sa nestrpljenjem pratiti Bertansovu igru u novom timu.

Bertans je izgradio impresivnu karijeru u NBA ligi, gde je stekao veliko iskustvo i postao prepoznatljivo ime među ljubiteljima košarke širom sveta. Njegov dolazak u ABA ligu predstavlja veliki događaj za ovaj regionalni košarkaški šampionat, a očekuje se da će uneti novu energiju i kvalitet u takmičenje.

Davis Bertans se vratio u ABA ligu kao značajno pojačanje za Dubai, čime je izazvao veliku pažnju javnosti i navijača. Njegov povratak nakon 10 godina obećava uzbudljivu sezonu, a fanovi će sa nestrpljenjem iščekivati njegove nastupe u dresu novog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading