HEZONJA DOLAZI U PARTIZAN? Evo šta je rekao hrvatski košarkaš!

Autor:

Sport

06.09.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Hezonja je svojim komentarima dodatno uzbudio navijače Partizana.

HEZONJA DOLAZI U PARTIZAN? Evo šta je rekao hrvatski košarkaš!

Foto: Starsport

Hrvatski košarkaš, Mario Hezonja, izazvao je pažnju navijača Partizana svojim nedavnim komentarima o potencijalnom dolasku u ovaj klub.

Kako da sad odgovorim na to? Vidim se i ne vidim se u Partizanu. To su teška pitanja i teški odgovori, ali im se maksimalno zahvaljujem. Ja jesam malo asocijalan, ali u životu nikad nisam pričao sa nekim mobilnim telefonom i da sam tako uživao, kao što je to bilo kad sam pričao sa Željkom Obradovićem. To je nešto neverovatno, da je čovek toliko opušten, a kao da je ceo od zlata - rekao je Hezonja za Telegraf.

Hezonja je takođe istakao svoje oduševljenje trenerom Željkom Obradovićem i sportskim direktorom Partizana, Zoranom Savićem.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Koliko je osvojio i šta je uradio za našu evropsku košarku, hvala mu od srca ne samo za ovo leto, već za sve, pošto je uvek bio pristupačan za mene, znao je da me zagrli i da mi kaže velike stvari, što jedan igrač treba da čuje od velikog trenera. Hvala i njemu i gospodinu Saviću - naglasio je Hrvat.

Nedavno je potpisivanjem ugovora sa Real Madridom do 2029. godine, Hezonja jasno stavio do znanja da je njegova trenutna lojalnost španskom klubu. Ovo čini manje verovatnim da će se brzo pridružiti Partizanu, ali Hezonja nije potpuno isključio tu mogućnost u budućnosti.

Mario Hezonja je svojim komentarima dodatno uzbudio navijače Partizana, otvarajući pitanje da li će se u budućnosti pridružiti ovom klubu, ali istovremeno izazvao i poštovanje prema treneru Obradoviću i sportskom direktoru Saviću. S obzirom na njegov talenat i potencijal, njegov eventualni dolazak u Partizan bio bi značajan događaj za evropsku košarku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading