CENA PRAVA SITNICA! Ni Zvezda, ni Partizan - NAJSKUPLJE sezonske karte u ABA prodaju ONI!

Autor:

Sport

27.08.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo 9375 evra gledajte 15 mečeva izbliza...

CENA PRAVA SITNICA! Ni Zvezda, ni Partizan - NAJSKUPLJE sezonske karte u ABA prodaju ONI!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Dubai se priprema za početak nove premijerne sezone u AdmiralBet Aba ligi, a tim povodom će uskoro biti puštene u prodaju sezonske ulaznice. Cene ulaznica su objavljene i u najmanju ruku su prilično visoke, pošto se kreću od 1.750 do 9.375 dolara za svega petnaest mečeva u domaćoj hali, uz mogući plej-of regionalnog prvenstva. Ipak, očekuje se da će dvorana biti dobro popunjena, a prodaja ulaznica bi trebalo da teče uspešno.

 

U poređenju sa srpskim klubovima poput Crvene zvezde i Partizana, cene ulaznica za utakmice Dubaija su značajno više. Na primer, pored učešća u regionalnom takmičenju i Evroligi, Crvena zvezda i Partizan će igrati i u Superligi Srbije, a sve to za najmanje 18 hiljada dinara za crveno-bele (15000 za stare vlasnike), odnosno 25 hiljada dinara za Partizan. Ovo poređenje jasno ukazuje na visoke cene ulaznica za utakmice Dubaija u odnosu na srpske klubove.


Interesovanje publike za utakmice Dubaija će se moći videti već u prvoj rundi AdmiralBet ABA lige, kada će istoimeni klub dočekati branioca prstena, ekipu Crvene zvezde. Ova utakmica će biti prilika da se vidi koliko je zaista veliko interesovanje za košarku u Dubaiju i kako će publika reagovati na visoke cene ulaznica, te koliko je dobro po regionalni šampionat proširenje na Bliski istok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading