PARTIZAN POSLAO VAŽAN APEL NAVIJAČIMA: Bolje nešto uradite, posle može biti kasno

Autor:

Sport

05.09.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propust može skupo da ih košta.

PARTIZAN POSLAO VAŽAN APEL NAVIJAČIMA: Bolje nešto uradite, posle može biti kasno

Foto: Republika

Krcate tribine Štark arene

Košarkaški klub Partizan izdao je važnu informaciju za grobare o prodaji sezonskih karata za sezonu 2024/25. Početak druge faze prodaje sezonskih ulaznica KK Partizan startovaće 10. septembra i trajaće do 14. septembra.

Rukovodstvo crno-belih je izašlo u susret navijačima omogućavajući prodaju karata tokom radnih dana, a u prvoj fazi prodaje navijači su obnovili 11.000 karata.


Partizan će započeti sezonu u Evroligi trećeg oktobra utakmicom protiv Baskonije, dok će prva utakmica na Beogradskoj areni biti odigrana 15. oktobra protiv ekipe Bajerna.
 

 

Podsetimo, kada je počela obnova sezonskih karata, odnosno posle i njihova prodaja,  objavljene su cene sezonskih ulaznica za različite delove hale. Posebno je privukla pažnju cena sezonske karte za mesto iza klupe crno-belih, koja iznosi tačno milion dinara za nove "sezonce", odnosno 900.000 dinara za navijače koji su posedovali sezonsku kartu iz prethodne sezone.

Ovo je izazvalo različite reakcije među navijačima i javnosti, s obzirom na to da je najjeftinija sezonska ulaznica za mečeve Partizana 20.000 dinara. U objavi sa društvenih mreža, možete da pogledate sve cene sezonskih ulaznica, koje po mnogim grobarima, nisu uopšte pristupačne.

Partizan sezonu u Evroligi otvara gostovanjem u Vitoriji, trećeg oktobra protiv Baskonije, dok u AdmiralBet ABA ligi startuje pred svojim navijačima 21. septembra protiv Borca iz Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading