ALEKSI PRIJA NOVA SREDINA: Avramović ponovo zapalio sve ovim potezom! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.09.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna trojka.

ALEKSI PRIJA NOVA SREDINA: Avramović ponovo zapalio sve ovim potezom! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Nakon sjajnih partija u reprezentaciji Srbije, Aleksa Avramović nastavlja da pokazuje svoje umeće i u dresu moskovskog CSKA. Nedavno je svojom trojkom doneo pobedu "armejcima" u pripremnom meču protiv Tofaša, a nastavio je da oduševljava i u narednim utakmicama.

U meču protiv Turk Telekoma, Avramović je još jednom demonstrirao svoje majstorstvo. Sredinom druge četvrtine, u jednoj polukontri, uspeo je da izvuče faul pri šutu i pogodi trojku, da bi potom ubacio i dodatno slobodno bacanje. Iako je završio meč sa pet poena, ova akcija će se dugo pamtiti zbog njenog spektakularnog karaktera.

Pored Avramovićevog impresivnog nastupa, CSKA Moskva je lako izašao kao pobednik sa rezultatom 79:72. Ova pobeda dodatno potvrđuje kvalitet tima, a Avramović je svojim učinkom još jednom pokazao da je dragocen dodatak ekipi.

Aleksa Avramović nastavlja da oduševljava ljubitelje košarke svojim umećem i izvanrednim nastupima. Njegova karijera u CSKA Moskva obećava mnogo uzbuđenja i uspeha, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide šta će sledeće doneti ovaj sjajni reprezentativac Srbije kome očigledno prija promena sredine.

Avramović, koji je u ruski tim prešao letos iz Partizana, nastavlja da niže uspehe u svojoj karijeri. Njegova predstava u dresu CSKA Moskva donosi radost navijačima i pokazuje da je reč o talentovanom košarkašu sa sjajnom budućnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading