TEK JE STIGAO, A VEĆ KIDA! Avramović SJAJAN na debiju za CSKA!

Autor:

Sport

01.09.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac ostavio odličan utisak.

TEK JE STIGAO, A VEĆ KIDA! Avramović SJAJAN na debiju za CSKA!

Foto: fiba.com

Fokusirajuci se na svoje pripreme za predstojeću sezonu, CSKA iz Moskve je ostvario još jednu ubedljivu pobedu.

Ovoga puta, ekipa Markezefendija nije uspela da parira dominaciji moskovskog tima, koji je već do poluvremena imao ubedljivu prednost, a na kraju slavio sa ubedljivih  85:67 (23:21, 26:10, 18:21, 18:15).

Trener "armejaca" Andreas Pistolis je iskoristio priliku da testira različite taktičke opcije i igrače, dok je novo pojačanje, Aleksa Avramović, još jednom pokazao svoju vrednost na terenu.

Sa 12 poena, 3 skoka i 2 asistencije za samo 17 minuta igre, bivši igrač Partizana je potvrdio svoj značaj u timu i pokazao da će biti ključni igrač u predstojećoj sezoni. Osim njega, Livio Žan Šarl i Anton Astakovič su takođe briljirali, postigavši po 13 poena. Sa druge strane, u poraženoj ekipi Simi Šitu je bio jedini dvocifreni strelac sa 10 poena.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović iz vremena dok je igrao za Partizan

Nakon ove ubedljive pobede, CSKA će odmeriti snage sa još dva turska prvoligaša, Bešiktašem 3. septembra, a potom i sa Tofašom 5. septembra. Ove utakmice će pružiti dodatnu priliku za uigravanje i unapređenje igre pred početak sezone, dok će navijači sa nestrpljenjem iščekivati nastavak uspešnih rezultata.

Ovaj niz pobeda tokom priprema jasno pokazuje da CSKA iz Moskve ozbiljno shvata pripreme i da je spreman da se suoči sa izazovima u predstojećoj sezoni. Sa jakim timom i novim pojačanjima, očekuje se da će nekadašnji član Evrolige biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje titula u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading