NOVI ŠOU AVRAMOVIĆA: Aleksa ovim potezima rešio utakmicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avramović oduševio sve.

NOVI ŠOU AVRAMOVIĆA: Aleksa ovim potezima rešio utakmicu! (VIDEO)

Foto: Printscreen

U predsezonskoj utakmici u Turskoj, Moskovski CSKA uspeo je da ostvari pobedu nad turskim timom Tofaš rezultatom 84:81. Ključni igrač u ovom meču bio je srpski reprezentativac Aleksa Avramović, čiji su potezi odveli CSKA do preokreta i pobede.

Tofaš je držao veliku prednost od 18 poena u trećoj četvrtini, međutim, Aleksa Avramović je bio taj koji je preuzeo odgovornost za CSKA. U poslednjoj četvrtini, Avramović je demonstrirao svoje veštine sa dva impresivna zakucavanja i nekoliko preciznih šuteva za tri poena, uključujući i onaj odlučujući koji je doneo pobedu. Sa rezultatom 81:81, Avramović je preuzeo inicijativu i pogodio trojku u poslednjim trenucima meča, osiguravajući pobedu za svoj tim.

Aleksa Avramović, koji je nedavno osvojio bronzu na Olimpijskim igrama za reprezentaciju Srbije, završio je utakmicu sa impresivnih 20 poena, naglašavajući svoju važnost u timu. Njegov doprinos preokretu i pobedi nad turskim timom istakao je njegovu kvalitet i veštinu kao igrača.

Utakmica između CSKA i Tofaša donela je uzbuđenje i dramu, a zahvaljujući Aleksu Avramoviću, CSKA je uspeo da ostvari preokret i odnese pobedu. Njegova igra u poslednjim trenucima meča pokazala je mentalnu i sportsku snagu, ostavljajući snažan utisak na publiku i navijače. Ovaj trijumf predstavlja važan korak za CSKA uoči nove sezone, a Avramovićeva uloga kao ključnog igrača istaknuta je na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading