GDE JE AVRAMOVIĆ, TU JE HAOS! Zabio Turcima trojku, a onda je usledio potpuni šok - TRAŽI IM DVA MILIONA EJ! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.09.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve je kriv komentar navijača.

GDE JE AVRAMOVIĆ, TU JE HAOS! Zabio Turcima trojku, a onda je usledio potpuni šok - TRAŽI IM DVA MILIONA EJ! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Aleksa Avramović, bivši igrač Partizana, koji je nedavno prešao u redove moskovskog CSKA, već se istakao u svojoj novoj ekipi. Tokom pripremnog meča protiv turskog Tofaša, Avramović je bio junak pobede svog tima, postigavši trojku u poslednjem napadu i obezbedivši trijumf rezultatom 84:81.

Njegov odlučujući potez nije samo doneo pobedu, već je i pokazao koliko je brz i odlučan na terenu. Nakon što je lopta prošla kroz mrežicu, Avramović je oduševljeno gestikulirao ka tribinama i pokazivao mišiće, zbunjujući prisutne navijače. Ova neobična reakcija bila je usmerena ka njegovim prijateljima, koji su mu dobacivali "Ti si tata" nakon što je postigao odlučujući pogodak.

Avramović je očigledno brzo pronašao svoje mesto u ekipi CSKA, a ovaj meč je samo jedan u nizu dokaza koji potvrđuju njegovu vrednost i doprinos timu. Njegova energija i odlučnost na terenu daju nadu navijačima CSKA da će sledeća sezona biti ispunjena uzbudljivim trenucima i velikim uspjesima.

Sa ovakvim nastupima, Avramović ne samo da je osigurao pobedu za svoj tim, već je i dodatno učvrstio svoj status kao ključni igrač u CSKA. Njegova sposobnost da napravi razliku u presudnim momentima čini ga igračem na kojeg tim može računati u važnim utakmicama. Navijači mogu očekivati još mnogo sjajnih trenutaka od ovog talentovanog igrača tokom nadolazeće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading